Cate meciuri sa pui pe bilet la pariuri sportive

 


Unii joaca 30 de meciuri pe bilet si castiga o data la 2 ani o suma mare, altii joaca 2 meciuri sau maxim 4 si castiga sume mai mici, dar mai des. Sunt in lumea pariurilor de multi ani si am discutat des cu pariori care joaca la case de pariuri din cartier, cu aia care joaca in mediul online de pe mobil, cu cei care risca bani la pacanele. 

Cei care joaca 1 singur meci pe bilet la fotbal, tenis sunt pariori calculati care se bazeaza pe disciplina. Nu toti pot face asta in fiecare zi, dar in 90% din cazuri nu pariaza multe meciuri pe bilet si nu joaca la recuperare. Accepta pierderea, nu plang dupa laptele varsat cum se spune in popor si se pregatesc pentru ponturile de a doua zi. Daca vrei sa faci bani din pariuri, asta e calea. Un singur meci pe bilet cu peste 2.5 goluri sau sansa dubla pe echipa mai slaba si pe termen lung o sa fii pe plus.

Altii pariaza multe meciuri pe bilet si incearca sa se imbogateasca peste noapte. Sunt sanse foarte mici sa iasa un bilet cu 30 sau 20 de meciuri pe bilet. Apoi ii auzi ca au pierdut 10.000 de euro, cand de fapt au pierdut doar 5 lei, suma pusa pe bilet. Din pacate, 97% din pariori joaca peste 5 meciuri pe bilet. Orice angajat al unei case de pariuri o sa fie fericit pentru ca astia sunt donatori. Statistic, orice bilet multiplu la pariuri cu peste 4 meciuri are sanse mici de reusita.

In afara de numarul de meciuri pe bilet, ar fi bine sa fiti atenti si la alte aspecte:

1. Sa nu pariati pe meciuri fara miza, cum ar fi meciuri de cupe nationale, unde unele cluburi de fotbal folosesc echipa a 2-a. De asemenea sunt meciuri pe final de campionat, unde o echipa de la mijlocul clasamentului nu mai are sanse la cupele europene, dar in acelasi timp are puncte destule ca sa nu retrogradeze. Aceste echipe nu mai au motivatie.

2. Joaca la pariuri pe echipe care joaca constant bine, cum a fost Manchester City care a avut in campionat 14 meciuri la rand fara infrangere sau egal. Nu e o cota foarte mare la victorie, dar nu te incurca Guardiola la pariuri. 

3. Nu te uita la cote cand faci biletul la pariuri. Alege optiunile si apoi te uiti la cote, altfel risti sa fii influentat de cotele mai mari si sa pierzi biletul.


Comentarii