Cum sa stergi toate e-mailurile din Gmail

 


Zilele astea, am sters peste 3000 de e-mailuri din Gmail si a fost nevoie sa caut pe Google mai multe informatii despre ce am de facut si cum sa realizez aceasta actiune de curatenie. Dupa o cercetare amanuntita de vreo 20 de minute am gasit cea mai simpla metoda de a scapa de e-mailuri vechi de cativa ani.

Dupa ce ai intrat pe Gmail, in stanga sus ai o casuta pe care daca dai click apare Selecteaza. De acolo e usor pentru ca le selectezi pe toate de undeva din dreapta sus. Ai de ales intre 2 variante:

1. Sa stergi doar 50 de mail-uri.

2. Sa stergi toate mail-urile pe care le ai. Alege varianta numarul 2.

Apoi dai click pe pictograma cos de gunoi si ai scapat de toate e-mailurile vechi. Poti sa debifezi e-mailurile importante pe care le ai, pe care vrei sa le pastrezi. Astfel ele nu se vor sterge la gramada cu celelalte.

O alta metoda de a face curatenie zilnic, este sa dai click pe casuta Selecteaza si sa poti sterge 50 de mesaje o data. E indicat sa faci asta des ca sa iti eliberezi spatiul de stocare si sa pastrezi doar pe cele importante. Ca sa nu te incurci si sa stergi un mail important, e bine sa bifezi cu stea mail-ul pe care vrei sa il pastrezi si care are o importanta capitala. Poti sa stergi mailuri si pe categorii, dar asta e o alta poveste pentru un articol viitor.

Stiu ca acest site e despre pariuri, dar traim intr-o lume in care ofertele online vin din toate partile, iar bonusul la prima depunere sau orice alta promotie vine in Gmail sau orice mail ai tu. Din cauza asta e bine ca mailul tau sa fie aerisit, fara mii de mailuri in el si sa te chinui sa gasesti o informatie. Un sfat prietenesc pentru pariori este sa isi faca un mail special pentru pariuri sportive ca sa nu se incurce cu mail-ul personal sau cu cel de la munca. Nu vrei ca din greseala sa trimiti un mail de la Superbet sefului tau, in loc sa ii trimiti strategia de dezvoltare pentru urmatoarele luni din firma voastra. Nu pune aceeasi parola la toate e-mailurile pe care le ai sau la toate retelele de socializare.


Comentarii