Biletul Zilei pe alte siteuri din Romania


Toti pariorii romani cauta pe Google aceste 2 cuvinte magice: Biletul Zilei. Unii se opresc la un singur site, altii cauta pe mai multe pagini bloguri diferite care ofera ponturi din ziua respectiva. Romanii fac asta ca sa se inspire pentru biletul cu multe meciuri de fotbal pe care il joaca la casa de pariuri de la colt de strada sau in mediul online, la casele de pariuri care au licenta la noi in tara.

In trecut, multi cumparau nume de bloguri care aveau in componenta cuvintele Biletul Zilei, dar acum aceste siteuri nu mai au cautare pentru un motiv simplu. Daca ai rezultate pe pagina Biletul Zilei, nu mai conteaza cum se numeste siteul pentru ca lumea va reveni la tine. Daca nu ai rezultate, poti sa ai toate siteurile din lume pentru ca pariorul roman stie ca nu esti inspirat in alegerea meciurilor. Nimeni nu va poate oferi ponturi cu 100% procent de reusita pe luna, dar un procent de 50% sau chiar 60% pe cote de minim 2 sunt rezultate de apreciat in aceasta lume unde se invart milioane de euro.

Iar din proprie experienta stiu ca mai mult decat orice strategie conteaza meciul pe care il alegi in ziua respectiva. Am simtit-o pe pielea mea. Aveam o stragie simpla, jucam pe goluri marcate in campionate de fotbal unde se inscrie des. Si suma era impartita in doua parti ca sa nu risc toti banii pe un singur meci. Meciurile pe care le-am ales s-au terminat fara goluri marcate si am pierdut bugetul pentru pariuri in acea perioada.

O sa va dau un exemplu concret. In aceasta saptamana s-au jucat meciurile din Play-Off Europa League, iar singurele meciuri terminate cu scorul de 0-0 au fost: Atalanta 0 - 0 FC Copenhaga, Zorya 0 - 0 RasenBallsport Leipzig si Gent 0 - 0 Bordeaux.

Daca alegeai victorie pe favoriti sau jucai pe goluri marcate, pierdeai cu siguranta. Si Atalanta era favorita pentru ca vine dintr-un campionat foarte puternic, iar Leipzig e o formatie care marcheaza foarte des in deplasare. Dar toate aceste 3 meciuri s-au terminat nedecis. Nu vreau sa mai scriu despre surpriza mare si anume infrangerea echipei CFR Cluj cu 2-0 de Dudelange din Luxemburg, o rusine pentru fotbalul din Romania.

Nu inteleg de ce pe unele situri este oferit Biletul Zilei cu peste 10 meciuri pe bilet. Aceste ponturi care au cota finala foarte mare au sanse foarte mici de reusita. Ma astept ca un incepator in lumea pariorilor sa riste niste bani pe 15 meciuri pe bilet, dar un parior cu experienta si un proprietar de siteuri din aceasta nisa ar trebui sa fie cu capul pe umeri. Si ca sa intelegeti ca nu sunt vorbe in vant, acum cateva luni m-am intalnit cu un prieten care lucra la o agentie de pariuri online foarte cunoscuta de la noi. Si printre cateva beri si cateva zambete aruncate la niste domnisoare la terasa, omul mi-a zis ca orice roman care pariaza mai mult de 4 meciuri pe bilet este donator.

Doar cei care joaca un singur meci pe bilet sau maxim 2 sunt intradevar oameni care fac bani din pariuri pe termen lung. Iar pariori care risca bani pe sporturi care au doar 2 rezultate posibile gen tenis, volei, baseball etc sunt intradevar aproape profesionisti. Biletul zilei la pariuri este foarte important pentru orice site din acest domeniu, asa ca alegeti cu grija blogurile pe care le urmariti.

Comentarii