Top 10 stiri din fotbal pentru miercuri dimineata


Cristiano Ronaldo a fost aplaudat de toti suporterii adversi pe stadionul lui Juventus, dupa ce a inscris un gol superb din foarfeca in Liga Campionilor. Foarte rar se intampla asa ceva la acest nivel. Imi aduc aminte de Del Piero care a fost aplaudat ca adversar de fanii lui Real Madrid pentru ca marcase 2 goluri pe Bernabeu. Sau de Ronaldinho atunci cand imbraca tricoul Barcelonei si a distrus apararea echipei Real Madrid.

Juventus nu a mai primit 3 goluri pe teren propriu in Champions League din 2009, atunci Bayern Munchen a castigat cu scorul de 4-1.

Isco a dat 35 de pase in prima repriza din Juve - Real Madrid si niciuna nu a fost gresita. In plus, Isco a dat si pasa de gol.

Sergio Aguero este accidentat si nu va juca in seara asta impotriva echipei Liverpool. Stirea a fost confirmata de Guardiola. Jesus va juca in locul lui si cred ca brazilianul face jocul lui Machester City mai fluid. Aguero poate marca un gol din nimic si cred ca va fi apt pentru meciul retur.

Iker Casillas a jucat meciul 1000 la nivel profesionist. In cariera lui a castigat de 5 ori campionatul in Spania, 3 titluri de Champions Leagues, o Cupa Mondiala, este de 2 ori campion european cu Spania si reusit sa nu primeasca gol in 385 partide de fotbal.

Patronul echipei Olympiakos a declarat despre jucatorii lui: "Va ganditi doar la casele voastre mari si la masinile scumpe, nu va intereseaza acest club. Jucatorii de la U20 iubesc Olympiakos si suporterii nostri mult mai mult decat voi. Am dat afara 3 antrenori pana acum, dar voi sunteti mare problema".

Hirving Lozano este jucatorul dorit de Juventus daca Dybala paraseste clubul in urmatoarea perioada.

Guardiola a declarat ca s-a inspirat mult din jocul prestat de Nationala Braziliei din 1982, care avea jucatori mari ca: Eder, Zico, Junior...

Multi jucatori importanti ai lui Marseille vor lipsi din primul 11 impotriva echipei Leipzig in Europa League: Florian Thauvin, Steve Mandanda, Adil Rami, Rolando.

In seara asta de la 21:45, Liverpool va juca contra celor de la Manchester City in Liga Campionilor, City are doar 4 infrangeri in acest sezon, iar una a fost administrata de Liverpool cu scorul de 4-3 in Ianuarie. Si ca sa intelegeti cum au reusit jucatorii lui Liverpool sa ii invinga pe elevii lui Pep Guardiola, urmariti videoclipul de mai jos








Comentarii