Leicester este singura echipa din Premier League care a eliminat o echipa din Spania in Champions League, in ultimii ani


Echipele din Anglia au viata grea atunci cand intalnesc echipe din Spania in Champions League. Aseara, Chelsea a fost invinsa de Barcelona cu 3-0, iar Messi a marcat 2 goluri printre picioarele portarului Thibaut Courtois. Marti seara, Manchester United a pierdut acasa cu 2-1 intalnirea cu Sevilla dupa un meci urat. Jose Mourinho si-a pierdut din stralucire, iar vestitul autobuz din fata apararii este ca un cascaval cu gauri din desene animate. Primera Division domina orice alt campionat din Europa atunci cand vine vorba de orice dubla mansa din Champions League.

Din 5 echipe din Premier League care au fost in primele 16 cluburi de fotbal din Liga Campionilor, doar Manchester City si Liverpool s-au calificat mai departe. Si Tottenham a jucat pe atac in fata lui Juventus, dar a pierdut calificarea in 3 minute, atunci cand Higuain si Dybala au inscris in minutele 64 si 67.

Leicester a eliminat pe Sevilla in sezonul trecut din Champions League. Dupa ce a pierdut primul meci cu 2-1, echipa din Anglia a castigat returul cu 2-0 prin golurile marcate de Wes Morgan si Marc Albrighton in minutele 27 si 54. Leicester este singura echipa din Premier League care a invins-o pe Sevilla intr-o dubla mansa din cupele europene. Apoi Leicester s-a luptat de la egal la egal cu Atletico Madrid, dar nu a reusit sa ajunga in semifinale pentru ca pe teren propriu a pierdut cu 2-1 si in retur a facut 1-1. In retur, Leicester a avut 26 de suturi spre poarta lui Atletico, iar echipa lui Simeone doar 6. Si multi fani englezi spuneau ca Leicester ii va face de ras in cea mai importanta competitie de fotbal din Europa.

Sursa poza - Oh My Goal











Comentarii