De ce a pierdut Atletico Madrid cu 3-0 semifinala de Champions League?


Real Madrid a învins clar cu 3-0 pe Atletico în prima semifinală din Champions League. Cristiano a marcat toate cele 3 goluri în acest meci și a ajuns la peste 100 de goluri în Liga Campionilor. De remarcat este faptul că Atletico Madrid a înscris până acum fix 100 de goluri în această competiție, iar CR7 i-a întrecut de unul singur. Deși multă lume se aștepta la un meci strâns cu o apărare beton a oaspeților, totul a fost pe dos, iar scorul ne scutește de prea multe comentarii.

De ce a pierdut Atletico Madrid cu 3-0 semifinală de Champions League?

1. Atletico Madrid nu a mai făcut presingul atât de eficient de acum câțiva ani, iar Modric și Kroos au avut spații și timp ca să paseze în liniște. În trecut, golurile lui Atletico veneau după niște recuperări în jumătatea lui Real Madrid. Azi nu a mai fost cazul.
2. Real Madrid a făcut un presing sufocant atunci când mingea era la jucătorii de la Atletico. Astfel Griezmann era obligat să coboare mult ca să preia mingea și să încerce să plece în atac.
3. Isco în locul lui Bale este o miscare tactică interesantă din partea lui Zidane. Isco e mult mai sigur in centru si in banda și face bine ambele faze.
4. Singura mutare bună a lui Simeone a fost introducerea lui Torres, dar s-a făcut târziu.
5. Pentru o echipă ca Atletico Madrid despre care se spune că are cea mai bună apărare din lume, meciul din seara asta mi-a arătat niște greșeli și o așezare proastă în teren a jucătorilor lui Simeone. Atletico a fost de nerecunoscut.
6. Atletico a aratat ca o umbră a echipei care ducea defensiva la rang de artă acum cateva sezoane din Champions League.

Sursa poza - Marca

Comentarii