Iniesta este personajul principal dintr-o reclama Nike


Nike ne-a obisnuit cu reclame care iti intra la suflet. Iar azi am vazut o realizare de exceptie care il are pe Iniesta personaj principal. Totul este perfect in aceasta reclama in care arhitectura orasului Barcelona este folosita ingenios prin intermediul imaginilor. Ecranul este impartit in mai multe patrulatere asa cum sunt cartierele sau blocurile din Barcelona.
Apoi e o scena in care Busquets trece balonul rotund de pe piciorul drept pe piciorul stang la fel cum un meserias face o schema de skateboard pe o strada din acest oras important din Europa.

Din aceasta reclama la Nike nu lipseste nici Gerard Piqué care face o alunecare ca la carte. Imediat apare o bruneta cu o voce superba. Este vorba de Rosalia care este o cantareata de flamenco cu un succes nebun in Spania. Iar la finalul reclamei Iniesta loveste mingea perfect.
Iniesta este cel mai iubit fotbalist din Spania pentru ca golul lui a adus prima Cupa Mondiala in aceasta tara. Chiar si in 2018, atunci cand Iniesta este schimbat cu alt jucator, primeste aplauze in picioare de la suporterii echipei adverse. Iniesta este recunoscut aproape ca un erou national pentru iubitorii de fotbal din Spania.

Comentarii