Nu am mai vazut asa ceva pe un teren de fotbal


Titlul acestui articol nu este o exagerare. In videoclipul de mai jos chiar si comentatorul spune exact ce am scris si eu mai sus. In meciul din Africa de Sud dintre Kaizer Chiefs vs Platinum Stars, jucatorii de la gazde au inceput sa joace la misto si sa isi bata joc de adversari in ultimele 3 minute de joc. Daca se intampla asa ceva in Argentina, Brazilia, Uruguay, Turcia, Romania sau ligile inferioare din Anglia jucatorii astia aveau picioarele rupte.
Eu asteptam oricand ca un jucator de la Platinum Stars sa intre prin alunecare cu ambele picioare inainte si sa bage in spital adversarul direct.


Ma uitam la videoclip si ma puneam in locul jucatorilor echipei Platinum Stars, imbracati in alb. As fi stat relaxat la primele faze, dar apoi luam la ochi unul din adeversari si il atacam sus undeva in zona rinichilor ca sa stiu ca nu scapa nepedepsit. Nu stiu cum e pe alte continente, dar in Europa, daca faci asa ceva intr-un meci oficial e lipsa de respect fata de competitie, fata de adversari. Noi nu acceptam asa ceva. Ar iesi razboi pe teren.

Dar daca ma gandesc bine, la cat de slab e fotbalul din Romania, unde nu mai fenteaza nimeni, mi-ar placea sa vad la sfarsitul unei partide urate de fotbal macar 3 minute de spectacol la fel cum au facut cei de la Kaizer Chiefs.

Comentarii