Case de pariuri licentiate in Romania




Azi, când scriu acest articol sunt 8 case de pariuri importante licențiate în România: Winmasters, Netbet, Stanleybet, 888.com, Betfair, Unibet, Sportingbet, winner.ro
Până pe 10 Septembrie 2015 se vor stabili clar câte case vor lua licență la noi
, pentru că atunci este ultima zi pentru a depune actele. Sper că până atunci pinnaclesports, william hill sau casele asiatice să obțină licență în RO. Avem nevoie de case puternice cu ofertă bună, cu niște cote mari și zeci de meciuri live.

Winmasters este o casă de pariuri nouă și este promovată puternic în Sud-Estul Europei. Are un bonus bun pentru pariorii români, dar rulajul nu îmi place.
Are și platformă de pariuri live, iar depunerile și retragerile se efectuează destul de repede.

Netbet este cotată la litera D pe siteul SBR(http://www.sportsbookreview.com). Casele de pariuri online de top sunt cotate pe SBR la litera A, iar cele bune sunt cotate la litera B. La litera C sunt casele de pariuri cu probleme la retrageri, cu bonusuri dubioase,etc. Iar Netbet e la litera D, așa că vă las pe voi să trageți o concluzie despre această casă de pariuri.

Stanleybet este o casă de pariuri pe care o găsești la colț de stradă. Dar cei de la Stanleybet își încearcă acum norocul și în mediul online.
Pariurile live oferite de Stanleybet nu se ridica la nivelul caselor cu vechime din online. Dar sunt la început și nu o să îi judec prea aspru acum.
Dacă cei de la Stanleybet vor să fie în top în mediul online, trebuie să ofere cote bune, meciuri multe, oferte cât mai bune pentru jucătorii noi,etc.

O să intru zilnic pe ONJN și pe alte site-uri de profil și dacă o nouă casă se va alătura celor 9 case de pariuri licențiate în România, o să știți în secunda 2 despre ce casă este vorba.

Comentarii

  1. ASTA-I O PROSTIE CU LICENTELE. IMPOZITAREA PROFITULUI ATAT A CASELOR CAT SI A JUCATORILOR AR FI CEA MAI SIMPLA SOLUTIE

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu