Novak Djokovic a ramas fara viza in Australia

 


Novak Djokovic va pleca acasa pentru ca a mintit o planeta intreaga si s-a incurcat in declaratii. A spus ca nu a fost in alta tara in afara de Australia din decembrie pana acum, dar avea poze din Spania pe contul lui de Instagram. In plus, Djokovic a pozat pentru L'Equipe la două zile după ce a ieşit pozitiv la COVID-19Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat viza liderului ATP Novak Djokovici.

Mai jos aveti comunicatul oficial trimis catre presa de catre Ministrul australian al Imigratiei

Mi-am exercitat astăzi puterea conform secţiunii 133C(3) din Legea Migraţiei pentru a anula viza deţinută de domnul Novak Djokovici pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că era în interesul public să procedez astfel.

Această decizie vine după ce Curtea Federală a decis la 10 ianuarie 2022 anularea unei hotărâri prealabile din motive de echitate procedurală.

În luarea acestei decizii am luat în calcul cu atenţie informaţii oferite de Departamentul de Interne, Poliţia de Frontieră şi de domnul Djokovici.

Guvernul Morrison este dedicat ferm protejării graniţelor Australiei, în special în ceea ce priveşte pandemia de covid-19.

Le mulţumesc reprezentanţilor Departamentului de Interne şi Poliţiei de Frontieră, care muncesc în fiecare zi pentru a servi interesele Australiei în condiţii din ce în ce mai dificile”,

Comentarii