Chindia a castigat pe terenul Craiovei

 


Chindia Targoviste a reusit un rezultat mare in deplasare, pe terenul echipei U. Craiova. Chindia a castigat cu 1-0 printr-un penalty marcat in prima repriza pe care a stiut sa il scoata Florea. In primele 45 de minute, echipa lui Sandoi a mai avut 2 ocazii mari de a mari scorul. De 2 ori atacantii sau mijlocasii echipei din Targoviste au scapat singuri cu portarul advers si nu au stiut ce sa faca, o pasa prea tare in fata portii si un lob nereusit.

In a doua repriza, echipa din Banie a avut cateva ocazii mari de a inscrie, printre care si o bara, dar scorul a ramas neschimbat. Craiova 0-1 Chindia Targoviste.

Aceasta victorie a echipei din Targoviste a provocat supararea mare in Banie. Bergodi a anuntat ca isi da demisia si Cartu a inceput sa vorbeasca ce nu trebuie la televiziuni. Cartu zicea ca Nicusor Bancu ar trebui sa joace in teren chiar daca are coronavirus. Inteleg supararea oltenilor, dar sanatatea oamenilor este mai importanta decat orice pe lumea aceasta.

Statistica meciului U. Craiova 0-1 Chindia Targoviste

Craiova a avut 9 suturi spre poarta adversa, iar Chindia 8. La suturi pe poarta conduce clar echipa din Banie cu 5-2. La faulturi conduce Craiova cu 10 la 9, se pare ca oltenii sunt mai agresivi daca sunt condusi acasa.

La numarul de lovituri libere conduce echipa lui Sandoi cu 9 la 8. Din statistica pe cornere se vede clar ca echipa din Banie a dominat repriza a 2-a pentru ca a avut 14 lovituri de la colt, iar Chindia doar 1. 

La cartonase galbene, Chindia a primit 2, iar Craiova niciunul. La numarul de atacuri periculoase, echipa din Banie a avut 111, iar echipa din Targoviste 44.

Cu aceasta infrangere, Craiova a picat pe locul 2, iar pe primul loc a trecut FCSB care are un atac devastator in ultimele 5 etape. Craiova a condus campionatul detasat si a legat multe victorii mai ales in primele etape, dar acum parca si-a pierdut din stralucire.

Comentarii