Criterii de departajare in Liga a 2-a

criterii de departajare in liga 2

Ne asteapta meciuri de foc in Liga a 2-a pentru promovarea in primul esalon fotbalistic din Romania, iar multi dintre voi nu stiti ce criterii de departajare sunt in aceste zile importante. In acest moment, in clasament UTA Arad este pe primul loc cu 29 de puncte, pe locul 2 se afla Mioveni cu 27 de puncte, iar pe locul 3 se afla FC Arges cu 26 de puncte. Pe locul 4 este Turnu Magurele cu 25 de puncte, iar pe locul 5 Rapid cu 24 de puncte. Pe ultimul loc se afla Petrolul cu 22 de puncte fara sanse matematice la promovare.

Ultimele meciuri din Liga a 2-a se vor juca pe 2 August, toate la aceeasi ora:
FC Arges - UTA Arad
Rapid - Turnu Magurele
Mioveni - Petrolul

UTA Arad are cele mai mari sanse sa ajunga in Liga 1 pentru ca si in caz de egalitate cu Arges va juca in primul esalon fotbalistic.
Mioveni s-ar putea sa aiba un meci usor cu Petrolul pentru ca echipa din Ploiesti nu mai are motivatie, dar nu se stie niciodata.
Rapid Bucuresti, asa cum si-a obisnuit fanii in ultimii ani, traieste mereu periculos si e posibil sa obtina o calificare miraculoasa.

Criteriile de departajare în caz de egalitate de puncte:
UTA si FC Arges au avantaj in caz de egalitate cu celelalte formatii, pentru ca au intrat in play-off cu punctaj par, nerotunjit
Urmatorul criteriu de departajare este cel al meciurilor directe
Golaverajul face diferenta in cazul unei remize si in meciul direct.

Comentarii