Declaratia lui Ciprian Marica


Ciprian Marica este pe prima pagina a presei din Romania din ultimele zile din 2 motive: o escapada cu o femeie maritata acum 1 an de zile cand a fost prins in fapt de sotul inselat intr-un hotel si o declaratie impotriva politicienilor din Camera Deputatilor care au permis sa treaca tacit, adica realizata in tacere, prin care ungurii din Romania obtineau autonomie. Daca trecea aceasta lege, se forma o mica tara in inima Romaniei.

Declaratia lui Ciprian Marica de pe Facebook

Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale.

Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice!

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati. Nu.profitati de somnul "patriotilor'. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!

Comentarii