Cum incarci cartela telefonului mobil?


Traim o perioada grea pentru intreaga populatia a Terrei. Este pandemie de coronavirus si toata lumea sta in casa. Unii ies la munca, altii ies pe strazi si o fac foarte rar doar ca sa cumpere medicamente, legume, fructe, paine, oua, lactate etc. Distantarea sociala este importanta in aceasta perioada si ar fi bine sa stai cat mai mult acasa, sa iti faci un program zilnic de sport, de citit, de vizionat filme pe HBO sau Netflix.

Avem nevoie de internet ca sa lucram de acasa, sa glumim pe retele de socializare, sa ne jucam jocuri pe mobil sau PC. Dar sunt multi dintre voi care aveti cartela Vodafone sau Orange si la o luna trebuie sa o reincarcati cu credit. Eu am cartela la Orange si nu are rost sa mai ma duc la magazinul din cartier ca sa fac o reincarcare Orange, in vremuri de pandemie de coronavirus. Trebuie sa ma protejez pe mine, familia mea, vecinii mei si sa ies cat mai rar si doar daca este o urgenta.

Asa ca cea mai buna metoda pentru mine este o reincarcare online Orange care nu dureaza mult, plata se face rapid si dupa ce am credit pot sa ma intorc la jocul meu favorit de pe mobil: Empires and Puzzles.

De ce e bine sa faci o reincarcare cartela Orange de acasa in mediul online?

Pentru ca astfel eviti sa mai apesi cu degetul pe butonul liftului unde au apasat toti vecinii tai, eviti sa mai deschizi usa blocului de la intrare, eviti sa stai la o coada la incarcat cartela Vodafone sau Orange de la magazinul de la coltul blocului unde un batranel o sa iti sufle in ceafa, grabit sa traga la xerox Declaratia pe propria raspundere pe care o avem toti in posesie, sa mai schimbi o vorba cu un vecin care a iesit in jurul blocului sa plimbe cainele, desi tu nu ai chef de  discutii despre nimic la ora aceea.

Daca iesi din casa doar pentru urgente, asta dovedeste ca esti un roman responsabil. Acum poti sa platesti online foarte multe, inclusiv o reincarcare online Orange. Sanatatea ta si a familiei tale trebuie sa fie pe primul plan.

Avantajele platilor online sunt numeroase: dureaza foarte putin, se fac in siguranta, nu mai pierzi vremea la cozi interminabile (s-a intamplat intr-o zi sa stau 20 de minute la o coada pentru ca o doamna copia la xerox zeci de acte de contabilitate), cateodata sunt preturi mai bune la servicii sau obiecte decat daca le-ai cumpara dintr-un magazin din centrul orasului. Asta e valabil la carti, pantofi sport, mancare comandata acasa, gantere, haine si orice altceva  ai nevoie in momentul respectiv.

Comentarii