De ce sa-ti faci cont la Fortuna


In Romania avem foarte multe case de pariuri legale. Practic aproape toti marii jucatori din piata de gambling se afla si la noi in tara.
Fortuna face parte din case de pariuri aceasta categorie, fiind una din cele mai importante . Succesul l-a inregistrat datorita agentiilor stradale si a faptului ca pariorii pot depune online, in contul de pariuri, direct din agentie. Asta inseamna ca nu ai nevoie de un card bancar pentru depuneri si retrageri.

Sa pariezi la eFortuna.ro (site-ul lor oficial) este mult mai usor decat sa mergi fizic la o casa de pariuri stradala. Procesul la eFortuna inregistrare este foarte simplu si dureaza doar cateva minute. Apoi nu mai ramane decat sa iti depui bani in contul de pariuri. Fie cu un card bancar, fie direct din agentiile lor.

Un mare avantaj daca pariezi online la eFortuna este ca primesti un bonus de bun venit, lucru care nu se intampla daca pariezi offline. De asemenea, pe langa bonusul de bun venit, o sa primesti periodic diverse oferte si promotii, care nu sunt deloc de neglijat. Fie ca va fi un meci important sau cu ocazia unei sarbatori, Fortuna e generoasa cu clientii ei si ofera promotii extrem de atractive.

Tot la capitolul avantaje trebuie mentionat si optiunea de CASH OUT. In acest fel iti poti inchide pariul chiar daca nu toate meciurile de pe bilet s-au desfasurat. Nu are rost sa risti o suma de bani pentru un singur meci. Din acest motiv poti apela cu incredere la CASH OUT si sa-ti inchizi pariul/ biletul cat inca mai este pe profit.

Lucrurile pozitive nu se opresc aici cand vine vorba de casa de pariuri online Fortuna. Ai foarte multe optiuni de pariuri, de la cartonase pana la cornere. Aplicatia de mobil se misca excelent, iar plasarea pariurilor se realizeaza extrem de rapid.

Nu in ultimul rand, probabil si cel mai mare avantaj al acestei agentii de pariuri, este oferta Bonus Dublu. Trebuie sa plasezi 20 de pronosticuri pe un bilet, cote minim 1.25, iar Fortuna iti dubleaza castigul. Daca esti un mare fan de castiguri substantiale si in acelasi timp iti place sa joci multe meciuri pe un bilet, atunci Fortuna poate fi solutia perfecta pentru tine.

Comentarii