Cele mai bune case de pariuri


Cand mai multi pariori vorbesc despre cele mai bune case de pariuri, o sa auzi pareri diferite. Unul poate prefera o casa de pariuri care da bonusuri mari la prima depunere, altul prefera o agentie online care are multe meciuri live din diferite sporturi, un parior poate prefera sa joace mult pe goluri marcate handicap asiatic si cauta o casa de pariuri care are aceste optiuni etc. Ar fi bine sa alegi o casa de pariuri care are multe optiuni, cote mari, retrageri rapide si se muleaza pe stilul tau de a paria.

TOP 3 Cele mai bune case de pariuri

1. Betano - aceasta casa de pariuri are bonus mare la depunere, multe pariuri live de unde sa alegi, interfata siteului este usor de navigat, iar site-ul s-a incarcat in mai putin de 2 secunde, pariuri pe mobil, mai ales acum cand oricine isi poate permite un smartphone, buton de Cash Out.

Nu stii ce inseamna Cash Out? O sa iti explic in randurile urmatoare. Daca ai 4 meciuri pe bilet si 3 au iesit deja, mai astepti finalul celor 90 de minute la ultimul meci. Acolo ai pariat ambele echipe marcheaza sau GG, dar scorul este 1-0 si un jucator a primit cartonas rosu direct. Se joaca inchis, niciuna din echipe nu mai forteaza in atac. Asa ca o sa folosesti butonul de Cash Out, iar asta inseamna ca te retragi de pe piata de pariuri inainte sa se termine meciul. Astfel o sa ai un castig mai mic, dar sigur pentru ca te-ai retras de pe piata de pariuri.

Betano ofera alte optiuni pentru pariorii noi sau cu vechime:
Daca meciul se termina 0-0, primesti banii inapoi. Aceasta oferta este valabila pentru pariurile Pauza/final sau Scor exact.
Profita de cote cu Marja 0%. Betano ofera cote marite la anumite meciuri de care poti sa profiti. Marja 0% se aplica doar la rezultat final (1X2) la fotbal, handbal, baschet sau (12) la tenis, volei, tenis de masa etc.

2. Unibet - este una dintre cele mai vechi agentii de pariuri online de la noi din tara. Unibet are cel mai usor bonus de rulat la prima depunere pentru ca 1.40 reprezinta cota minima pentru aceasta operatiune. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci cod promo la Unibet si sa ai rabdare ca sa termini rulajul pentru ca ai timp destul si anume 30 de zile.

Daca pariezi de pe mobil, Unibet iti ofera cele mai bune conditii. Indiferent ce dispozitiv ai, fie pe iOS sau pe Android, poti sa pariezi inainte de inceperea meciului, dar si live, dupa ce ai obsevat cum se misca cele 2 echipe si daca va fi un meci spectaculos, cu goluri sau un joc inchis cum ii place lui Dan Petrescu.

Unibet cred ca este numarul 1 din Romania la oferta de pariuri pe asiatice, indiferent ca vorbim la victorie pe handicap asiatic sau pe goluri marcate.

3. Fortuna - are un bonus mare la depunere pentru jucatorii noi, multe metode de depunere si retragere, iar una foarte rapida direct de la casa de pariuri Fortuna din cartier. Oferta de pariuri live este acceptabila, dar valoarea cotelor este mai mica decat la Betano sau Unibet si asta e motivul pentru care Fortuna se afla pe locul 3.

Poti sa depui si sa retragi de la Fortuna fara un card bancar, doar cu buletinul si suma pe care vrei sa o depui. Ii spui casieritei ce user ai, suma pe care vrei sa o depui si ai terminat in cateva minute. Apoi poti paria de pe mobil, linistit, in siguranta.



Comentarii