Stirile din fotbalul mare, plus informatii de baza despre anumite transferuri


Luna martie ne-a oferit cateva zurprize de proportii in Champions League cum ar fi eliminarea echipei Real Madrid de catre pustanii de la Ajax si pasul gresit facut de PSG care, dupa ce a castigat cu 2-0 in Anglia, a pierdut cu 1-3 pe teren propriu in fata echipei a 2-a a lui Manchester United.

Alte stiri la zi din fotbalul mare

1. Zidane revine la Real Madrid. Unii spun ca Zidane a castigat tot cu Real Madrid, apoi s-a retras la timp pentru ca stia ca va veni o perioada de decadere. Acum, Real Madrid este eliminata din toate competitiile si Zidane vine ca un salvator.
Real Madrid a avut 3 antrenori intr-un an de zile ceea e foarte mult pentru ca iti trebuie stabilitate la un club mare. Iar daca numarul 3 ti se pare mare, ar fi bine sa stii ca portarul Courtois a avut 5 antrenori diferiti intr-un an de zile: Conte, Sarri, Lope, Solari, Zidane.
Venirea lui Zidane va rupe piata transferurilor in perioada urmatoare, cred ca va scapa de Bale si il va aduce pe Hazard. Sunt zvonuri ca a pus ochii si pe Kante, cel mai bun inchizator la ora actuala din lume.

2. Suporterii lui PSG sunt furiosi si au dat un comunicat de presa: "Pentru tot sprijinul nostru ne-ati oferit doar rusine si dispret. La 2 ani dupa cea mai mare umilinta din istoria fotbalului, 1-6 cu Barcelona, am ajuns iar gluma Europei. In stadionul vostru, in fata suporterilor vostri ati esuat din nou. Noi, suporterii lui PSG, ramanem loiali clubului care merita mai mult decat o adunatura de mercenari care ii intereseaza mai mult mariri de salarii decat apararea culorilor noastre. Am fost langa voi prin toata Europa atat la bine, dar si la rau. Nu vom accepta sa murdariti culorile noastre si onoarea orasului Paris in acest mod".

3. Jamie Vardy a marcat 100 de goluri pentru Leicester in toate competitiile. Pentru Vardy s-a platit 1 milion de lire sterline echipei Fleetwood in 2012 si s-a pus presiune pe el inca de la inceput pentru ca suporterii credeau ca a fost o suma exagerata. Acum, Vardy este legenda la Leicester cu un trofeu de campion in Premier League.
4. Leeds a marcat prima in 17 meciuri si le-a castigat pe toate. Leeds a inscris 37 de goluri si a primit doar 6 si este singura echipa din Anglia din toate diviziile care nu pierde niciun punct daca marcheaza prima.

5. Maradona si avocatul lui au recunoscut ca fostul numar 10 al Argentinei are 3 copii in Cupa pe care i-a recunoscut. Numarul acestora a ajuns la 8, iar una din fetele lui din prima casatorie este furioasa: O sa isi faca un lot de 11 jucatori in ritmul asta.
6. Impotriva echipei NAC Breda, portarul lui PSV, Jeroen Zoet (28 de ani) va juca meciul cu numarul 250 in Eredivisie.

Sursa poza AFP

Comentarii