Top 5 case de pariuri online


Unele case de pariuri online ofera bonusuri mari la prima depunere, altele au o oferta bogata de meciuri din toate sporturile, unele au zeci de partide de fotbal, tenis, baschet transmise video in direct, altele ofera cote mari destul de des, unele ofera bonusuri si promotii pentru clientii vechi, altele au multe metode de depunere si retragere, unele au in oferta sporturi exotice ca box, MMA (arte martiale mixte), golf, sah, darts, altele au varianta pentru mobil de top cu aplicatii pentru Android si iOS. Dar o agentie de pariuri trebuie sa combine toate aceste aspecte pozitive, iar in acest articol o sa iti prezint Top 5 case de pariuri online din Romania.

1. Unibet
Unibet este o casa de pariuri legala in Romania pentru ca are licenta de la ONJN pana la data de 31.08.2026. In acest moment, Unibet are un Free Bet sau Pariu fara risc in valoare de 250 RON pentru clientii noi. Pariezi pe un meci pe cota minima de 1,40 si daca ai castigat, bonusul este finalizat. Daca pierzi primul pariu de 250 RON, ai dreptul la aceasta suma ca bani bonus. Rulajul este unul dintre cele mai mici din Romania, doar de 3 ori pe cota 1,40. Alte agentii online au cota minima pentru rulajul minim 2 sau mai mare.

Oferta de pariuri este una foarte bogata, cea pre-live cuprinzand peste 30 sporturi, printre care si cele electronice (e-Sports), insa si sporturi precum Cricket, Sah, Trotting sau sporturi galice. De asemenea, Unibet prezinta pariuri non-sportive (emisiuni TV si filme) si politice.
Unibet ofera zeci de pariuri live, iar sporturile cel mai des intalnite sunt fotbal si tenis. Dar nu lipsesc meciurile de baschet, handbal, hochei pe gheata, snooker, golf sau volei.
Variantele de pariuri pentru un meci de fotbal inainte de fluierul arbitrului de centru sunt numeroase. Poti paria pe victorie, sansa dubla, primul marcator, cartonase galbene, cornere, handicap asiatic pe goluri marcate, goluri in prima repriza, pariuri pauza/final, scor exact, pariuri pe interval de timp si multe altele.
In plus, Unibet are si casino, poker si bingo online si pentru toate aceste avantaje oferite jucatorilor romani este numarul 1 in acest top.

2. Betano
Casa de pariuri Betano este sponsor oficial al celui mai puternic campionat din Romania, Liga 1. In plus, sponsorizeaza si unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal de la noi, CSU Craiova.
Betano ofera un bonus de 100% pana la 500 RON pentru clientii noi. Un avantaj important al acestei agentii online este ca iti poti decshide cont folosind Facebook, Google sau e-mail. Astfel deschiderea unui cont dureaza foarte putin.

Betano are cateva promotii pentru romani, iar eu o sa ma opresc la 4 dintre ele.
  • Marja 0% care se traduce prin oferta de cote exceptionale pentru meciuri de fotbal, baschet sau volei dintr-o anumita zi. Aceste cote sunt marite si promotia este valabila doar pe pariurile pe victorie, inainte de inceperea meciului.
  • Miza inapoi la 0-0. Multi pariori romani joaca Scor corect si pariuri pauza/final pentru ca sunt anumite cote foarte mari. Daca un meci se termina fara goluri marcate primesti banii inapoi.
  • Pierdere la limita? Daca risti bani pe un pariu multiplu intre 5 si 10 variante pe cota minima la fiecare de 1,65 si pierzi la ultimul meci, banii se returneaza in contul tau de pariuri.
  • Bonus multiplu valabil doar pentru competitiile urmatoare: Fotbal - Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. - Europe si Baschet: Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol.
Biletul multiplu trebuie sa aiba minim 4 variante pana la maxim 10 si poti castiga pana la 50% in plus.

3. Netbet
Casa de pariuri Netbet are un bonus de 500 RON pentru clientii noi. Daca o sa castigi primul tau pariu de 500 RON cu un bilet cu cote minim 1,50, poti sa pastrezi castigul si chiar sa il retragi. Daca pierzi primul pariu o sa primesti un freebet in valoare de 500 RON. Acesta va trebui jucat pe un bilet care sa contina doar pronosticuri cu cota minima 2.00, iar daca va fi castigat vei ramane in cont cu profitul. Poti sa depui si 100 RON sau 250 RON si sa joci cu sumele astea. Dar daca vrei sa faci un ban in plus iti recomand sa depui suma maxima pentru bonus.

Netbet iti ofera si promotia de 50% pentru pariurile multiple. Daca faci un bilet cu minim 3 pronostiocuri si este castigator, primesti bani in plus de la aceasta casa de pariuri. Biletul castigator cu peste 13 evenimente primeste 50% in plus cash, iar un bilet cu 10 pronosticuri primeste 35% bani gheata in plus.
Oferta pentru pariuri live este foarte bogata la aceasta casa de pariuri pentru ca acopera toate campionatele puternice de fotbal din lume, dar si turnee de tenis de top sau mai putin cunoscute. Nu lipsesc spoturile americane sau cele mai putin cunoscute ca sah, volei pe plaja sau darts.

4. Betfair
Este o casa de pariuri cu un bonus usor de rulat pentru romani. Betfair ofera un bonus 50% din prima depunere pana la 450 RON, adica daca depui 900 RON vei primi 450 RON bonus. Bonusul impreuna cu depunerea vor trebui rulate de 4 ori pe cote de minim 1.60 in decurs de 90 de zile de la creditare. ESte un rulaj acceptabil pentru orice parior, mai ales daca imparti suma in mai multe parti mici si nu te grabesti. Timp ai destul in 90 de zile ca sa faci rulajul.
Principalul avantaj al Betfair este ca are si betting exchange care este numarul 1 in lume pentru ca acolo se pariaza milioane de euro chiar si pe un singur meci important.
Betfair ofera des promotii si pentru jucatorii existenti, dar se afla pe locul 4 in top pentru ca Betting exchange arata total diferit fata de o casa de pariuri online, iar romanii care sunt la inceput in lumea pariorilor nu inteleg termenii de Back si Lay.

5. Fortuna
Casa de pariuri Fortuna ofera un Pariu fara risc pana la 300 RON cu un rulaj acceptabil. Dar si aplicatie pentru mobil care se misca bine plus posibilitatea de depune bani la agentiile stradale Fortuna din toata tara. Aceasta casa de pariuri se afla pe locul 5 in acest top pentru ca nu are transmisii live video, nu are chat daca ai vreo intrebare legata de retrageri, bonus sau verificarea identitatii. Cotele sunt medii, nu sunt de top, dar nici la coada clasamentului.

Comentarii