Ce trebuie sa faci ca sa castigi biletul zilei


In viata asta am incercat multe metode de a face bani, iar printre ele s-au numarat si pariurile sportive. Sunt multi pariori care cred ca se imbogatesc peste noapte si pun 15 meciuri pe bilet, altii chiar peste 20 si apoi viseaza la masini scumpe si vacante exotice. Apoi se intampla sa piarda 4 din 15 meciuri sau mai rau de atat, sa planga printre blocurile gri ca au pierdut doar la un singur meci. Daca ii spun omului sa imparta biletul de 15 meciuri in 3 sau 4 bilete mai scurte, imi va raspunde ca e castigul prea mic. Unii pariori prefera sa viseze frumos si sa nu castige nimic decat sa joace mai putine meciuri pe bilet si sa aiba parte de succes la pariuri destul de des intr-o anumita perioada de timp, o saptamana, o luna, un an. Daca te-ai saturat sa fii donator la casele de pariuri de la colt de strada sau la agentiile online, in acest articol o sa iti prezint cateva solutii ca sa castigi des la biletul zilei.

1. Joaca cat mai putine meciuri pe bilet. Eu am obiceiul sa risc bani pe un singur meci, cota minim 2. Poti sa bagi 2 evenimente, maxim 3 pe bilet daca vrei intradevar sa ai sanse. Altfel o sa arunci biletul pe strazi si o sa iti spui ca iar nu ai avut noroc in viata. Norocul nu tine cu cei imprastiati, cu pariorii care pun cota cea mai mare fara sa studieze echipele, statistica ultimelor 10 intalniri sau daca sunt accidentati in lot. Biletele cu peste 4 meciuri ii fac pe patronii caselor de pariuri sa zambeasca pentru ca stiu ca au dat de inca un donator. Ca sa castigi biletul zilei, joaca doar un singur meci pe bilet, maxim 3. E o regula de baza pentru orice parior cu vechime si care vrea sa faca bani din asa ceva.

2. Trebuie sa ai o strategie clara pentru biletul zilei. Eu am jucat in trecut cu diferite strategii in acelasi timp la aceeasi casa de pariuri online si nu a fost o idee buna. Se amestecau metodele de a face bani din pariuri in capul meu si faceam greseli mari. O singura strategie este recomandata pe minim o luna de zile, asta e sfatul meu. Indiferent ca jucati easy money, suma mare pe cota mica, sau suma fixa, sa zicem 100 RON sau 75 EURO, pe cota minim 2 in fiecare zi, nu schimbati tactica. Nici eu, nici voi nu suntem roboti ca sa avem un control total. O singura strategie la pariuri este cheia spre succes. E posibil ca dupa o vreme sa intervina monotonia, dar poti schimba tactica pentru luna urmatoare si asa mai departe.

3. Nu juca la pariuri online daca esti obosit, suparat pe viata sau putin pilit. Nu are rost sa vii sambata noaptea pe la ora 4 din club, unde ai baut mult si te-ai distrat cu blonde si brunete pe muzica unui DJ cunoscut, ca sa ajungi acasa si sa incepi sa joci live pe meciuri din Brazilia, Argentina sau SUA. Atunci o sa faci cele mai mari greseli din viata ta de parior. Vei pierde, vei juca la recuperare, nimic din ce ai stabilit la inceputul lunii nu va fi respectat si tot bugetul pentru pariuri se va duce spre zero. Iar tu nu vrei sa ai un buget zero, iti doresti un buget la pariuri cu multe zerouri in coada, indiferent ca vorbim de lei, euro sau dolari.

4. Joaca des la biletul zilei DNB care inseamna Egal – pariul se ramburseaza. Sa zicem ca e un meci echilibrat intre 2 echipe de la mijlocul clasamentului. Joci victorie gazda Egal - pariul se ramburseaza si astfel acoperi 2 variante de rezultat din 3. Daca gazdele obtin victoria, ai castigat pariul siu ai facut niste bani in plus. Daca se termina egal, banii tai se intorc in contul casei de pariuri online. Daca echipa oaspete castiga, pierzi banii. Evita pariurile pe 1 X si 2 si joaca des DNB pentru ca o zi in care ai primit banii inapoi si nu ai pierdut, este o zi buna din toate punctele de vedere. Trebuie sa ai grija de miza ta, de bugetul tau de pariuri ca de ochii din cap.

5. Nu juca doar la agentiile de pariuri stradale
Eu joc la case de pariuri online din mai multe motive pe care o sa le prezint mai jos, dar si la agentii de pariuri din cartier cand ma duc sa pun un bilet cu prietenii mei in weekend. Daca vreau sa castig pe termen lung, joc doar in mediul online pentru ca majoritatea cotelor sunt mai mari la Betfair, Unibet, Netbet, Winmasters, 888Sport etc de cat la casele de la colt de strada.

In plus, la casele online primesti bonusuri mari si usor de rulat, poti sa joci live daca ai o stratergie care impune acesta activitate, ai buton de Cash Out care te ajuta enorm. Hai sa explic si ce inseamna Cash Out. Sa zicem ca pariezi pe Derby de Romania, FCSB o intalneste pe Dinamo, iar tu pariezi pe victoria echipei condusa de Gigi Becali la cota 1,85. Dar in minutul 10, unul din fundasii FCSB-ului intra tare la un dinamovist, cu talpa direct pe tibie si primeste cartonas rosu direct. Echipa pe care ai pariat joaca in 10 oameni, antrenorul scoate un atacant si baga un fundas si se apara pe 2 linii. Pariul nu mai are sanse reale de reusita, dar poti sa folosesti Cash Out si sa te retragi de pe piata de pariuri cu o pierdere mica.

Viata de parior nu este usoara. Asta o poate spune orice jucator cu cel putin 10 ani de experienta in acest domeniu. Sunt perioade in care totul merge bine in viata ta, inclusiv sa fii inspirat in alegerea meciurilor si sa ai mereu zambetul afisat. Dar sunt si vremuri cand orice ai face, nu iti iese biletul zilei si nu intelegi ce s-a intamplat cu inspiratia ta. E important sa fii calculat cand treci prin perioade mai putin bune, sa respecti strategia ta de pariuri, sa ai grija de bugetul pentru ponturi bune si sa nu joci niciodata la recuperare.


Comentarii