Cele mai bune case de pariuri online din Romania


Diferentele dintre casele de pariuri de la colt de strada si cele online sunt mari. Sa zicem ca ai castigat la o agentie de pariuri din cartierul tau o suma importanta. Va trebui sa te duci cu buletinul sau cartea de identitate ca sa primesti banii. La casele de pariuri online, dupa ce ai facut verificarea identitatii, nimeni nu iti mai cere vreun act atunci cand faci vreo retragere.

La casa de la coltul strazii o sa platesti impozit pe fiecare bilet castigat, de fiecare data. La o casa de pariuri online, platesti impozit doar cand faci o retragere, iar acesta este 1% din suma daca nu sunt zeci de mii de euro. Sunt unele case de pariuri online care platesc acest impozit de 1%, un gest frumos si de apreciat pentru pariorii lor. La o agentie din cartier nimeni nu o sa faca vreun gest pentru tine. Dimpotriva, o sa platesti impozit si cand pui biletul si dupa ce l-ai castigat.

Cele mai bune case de pariuri online din Romania
In urmatoarele randuri voi scoate in evidenta mai multe aspecte care definesc o casa de pariuri de top din Romania.

1. Cotele unei agentii de pariuri online sunt foarte importante. Sa zicem ca ai ales un meci de fotbal, vrei sa joci pe victoria gazdelor o suma importanta, dar cota la victorie este 1,80. La alta casa, aceasta cota este 1,95 sau chiar 2. Normal ca o sa alegi casa care are cota mai mare pentru ca asta inseamna mai multi bani in portofelul tau, daca iese pronosticul. Alege agentia care ofera cele mai mari cote online.

2. Un aspect important este reprezentat de oferta de pariuri online din ziua respectiva. O casa are 300 de evenimente din toate sporturile, alta casa are peste 500 de evenimente in aceeasi zi. Ar fi bine sa alegi agentia online care are o oferta bogata si care acopera multe campionate din intreaga lume. Daca joci la pariuri mult pe fotbal, cauta o agentie specializata pe sportul asta.

3. Este important de stiut si cat timp dureaza o retragere, iar aceasta sa fie efectuata rapid. Nu risca bani la o casa de pariuri care amana mult retragerea castigurilor tale din diferite motive, daca tu ai facut verificarea identitatii si esti in regula din toate punctele de vedere.

4. Alege o casa de pariuri online care are un bonus la prima depunere usor de rulat. Daca vezi ca bonusul trebuie rulat de 10 ori, fugi de la aceasta agentie mancand pamantul. Agentia respectiva nu are respect pentru pariorul roman pentru ca impune un rulaj intalnit la casino. Un rulaj al bonsului de 4 sau de 5 ori mi se pare acceptabil.

In curand vor mai urma articole in care o sa explic anumite strategii pariuri, sfaturi si pareri ale unor pariori cu vechime, ca sa intelegeti mai bine fenomenul pariurilor online, a controlului atunci cand pierziu si gestionarea sumelor de bani.

Comentarii