Glume proaste in Moto 2


Romano Fenati, un motociclist profesionist, apasa frana unui adversar la peste 200km/h. Fenati in varsta de 22 de ani, era in lupta directa cu italianul Stefan Manzi pe circuitul de la Misano. Si pentru ca nu reusea sa il depaseasca pe italian, Fenati a facut gestul din videoclipul de mai jos. Pentru aceasta fapta a primit 2 etape de suspendare, dar fostul motociclist profesionist Marc Marquez a declarat ca daca cineva va mai face asa ceva sa fie suspendat pe viata.

Eu inteleg rivalitatea pe circuitele de viteza, dar prin acest gest Fenati a pus viata in pericol adversarului sau. Oricum motociclistii profesionisti isi risc viata in fiecare cursa, nu mai este nevoie de glume proaste de acest gen in Moto 2 sau Moto 1.

Opinia mea este ca ar trebui suspendat pe viata. Daca as fi motociclist profesionist si as concura contra lui Fenati, nu m-as simti in siguranta nicio clipa. Ce a facut el e tentativa de omor, asta nu e o gluma la care poti sa razi cu hohote.
Patronul echipei MV Agusta Moto 2, Giovanni Castiglioni a declarat ca este cel mai urat si trist lucru vazut de el intr-o cursa de motociclete. Si ca se va opune unui nou contract in echipa lui pentru Romano Fenati. Acest pilot nu reprezinta adevaratele valori ale echipei MV Agusta Moto 2.





Comentarii