Transferuri de rasunet din ultimele zile

Arturo Vidal la Barcelona

Mai sunt cateva zile si incep campionatele puternice din Europa, iar echipele importante se misca bine pe piata transferurilor. Echipele din Serie A sunt peste cele din Germania sau Franta cand e vorba de transferuri de rasunet in acest an. Se pare ca in Italia va fi un campionat mai echilibrat in acest sezon pentru ca Milan s-a intarit cu Gonzalo Higuain si Mattia Caldara.

Iar apararea Milanului chiar pare o fortareata acum pentru ca este formata din: Donnarumma, Romagnoli, Caldara, Conti. Plecarea lui Gonzalo Higuain de la Juventus este strans legata de venirea lui Cristiano Ronaldo la campioana Italiei. Higuain nu este un jucator care sa stea pe banca de rezerve. Juve nu a stat cu mainile in san si l-a transferat pe Leonardo Bonucci de la AC Milan.

Barcelona l-a transferat pe Arturo Vidal si echipa catalana mai aduce un jucator de valoare din America de Sud, care se adauga celor mai buni din lume: Messi, Suarez si Coutinho. Este un transfer foarte bun pentru Barcelona, mai ales ca aveau nevoie de jucatori duri si siguri in defensiva si in zona centrala. Arturo Vidal a jucat la echipa Colo-Colo pana in 2007, apoi a fost transferat la Bayer Leverkusen unde a stat pana in 2011, apoi a fost titular de baza la Juventus pana in anul 2015, iar ultima echipa la care a jucat a fost Bayern Munchen.

Gabriel Jesus a semnat un nou contract pe 5 ani pana in 2023 cu Manchester City! Se pare ca va primi peste 100.000 de lire sterline pe saptamana. Stiu ca Aguero este principalul candidat la locul de atacant titular in stilul practicat de Pep Guardiola. Dar antrenorul spaniol are obiceiul sa roteasca jucatorii in teren, iar Gabriel Jesus va avea multe sanse sa demonstreze ca este un jucator talentat.

Sursa poza mid-day.com



Comentarii