Cotele pentru Gheata de Aur de la Cupa Mondiala

Mai sunt cateva zile pana la debutul celui mai mare eveniment din lume, Cupa Mondiala la fotbal. Si au aparut deja cotele pentru Gheata de Aur. Sunt 2 favoriti principali, Neymar de la Brazilia si Messi din Nationala Argentinei, care au cota 10 pentru castigarea acestui trofeu. Brazilia chiar mi se pare o forta in ultima vreme, este solida atat in aparare, dar si in atac. Argentina, daca isi rezolva problemele din defensiva, poate ajunge iar in finala CM pentru ca de la mijloc in sus sunt numai jucatori de top.

Pe locul 3 la Unibet este Griezmann. Atacantul francez are cota 12 ca sa ajunga cel mai bun fotbalist de la Mondiale.
Gabriel Jesus (Brazilia) si Cristiano Ronaldo (Portugalia) ocupa locurile 4 si 5 in acest top realizat de aceasta casa de pariuri. Acestia au cota 15 pentru castigarea trofeului de cel mai bun jucator.

Harry Kane(Anglia) si Timo Werner (Germania) au cota 17, urmati de Romelu Lukaku (Belgia) care are cota 19, de Diego Costa (Spania) si Suárez (Uruguay) care au cota 23. Cavani (Uruguay) are cota 26, Agüero (Argentina) are cota 29 si Gonzalo Higuaín (Argentina) are cota 31.
La capatul opus se afla jucatori din Nationale de fotbal care nu sunt favorite la Campionatul Mondial. Tom Rogić (Australia), Yuya Ōsako (Japonia), Gabriel Torres (Panama), Aleksandar Prijović (Serbia), Ahmed Musa (Nigeria), Tala Yassine Khenissi (Tunisia), Reza Ghoochannejhad (Iran) au cota 751 sa castige Gheata de Aur.

Comentarii