Locul unde gasesti cele mai noi stiri din fotbal


Cele mai noi stiri din fotbal le gasesti pe acest site. Cum ar fi informatia urmatoare: meciul dintre Progreso si Penarol nu putea incepe din cauza unei gafe a oaspetilor, care i-au adus portarului un tricou de culoare gresita. Presati de timp, organizatorii au gasit o solutie incredibila. Au gasit un fan care avea o replica a tricoului de portar cu numarul 1 si l-au dezbracat.

Pep Guardiola a zis ca titlul de campioana in Premier League e mai important decat sa fii cea mai buna echipa din Champions League. Jose Mourinho i-a raspuns: Eu cred ca tilul pe care il castigam, il consideram cel mai important. Atunci cand am reusit sa castig Champions League am zis ca asta e cel mai important lucru. Cand am reusit sa pun mana pe titlul de campion intr-un campionat puternic din Europa, am zis ca asta e cea mai importanta realizare. Cand nu am castigat nimic, am spus ca trofeele nu reprezinta totul in fotbal.

FC Barcelona este campioana Spaniei in acest sezon. Cei de la Barca au facut un sezon aproape perfect in La Liga, chair si atunci cand au jucat mai putin bine, au reusit sa castige. Iniesta se retrage de la Barcelona cu inca un titlu de campion pe care il merita din plin.
Barcelona mai are 4 meciuri de jucat in campionat si poate deveni singura echipa din Spania care termina sezonul fara nicio infrangere.

FC Twente, campioana Olandei in sezonul 2009/10, a retrogradat din Eredivisie dupa ce a pierdut cu 5-0 in partida de fotbal contra echipei Vitesse. Multi suporteri ai altor echipe din Olanda nu au la suflet echipa FC Twente. Motivul e simplu. Aceasta echipa a comis frauda cu taxe, salarii sau transferuri. Si cand Federatia din Olanda a vrut sa ii retrogradeze, cei de FC Twente au gasit o portita in legislatie si au ramas in prima liga.







Comentarii