Unde vezi Formula 1 in Romania la TV


UPDATE: Formula 1 revine pe Digisport. Ma uitam la meciul Begu/Halep vs Julia Goerges/Bethanie Mattek-Sands si comentatorul de la aceasta televiziune a anuntat surpriza. Cei care sunt innebuniti dupa Marele Circ pot vedea pilotii in actiune direct la TV in Romania. Prima cursa care va avea loc pe 25 Martie in Australia.

Formula 1 este un sport urmarit de foarte multi romani. Mai puteti viziona cursele din Formula 1 pe RTL Germania, daca nu va deranjeaza prea mult limba germana sau reclamele in timp ce va uitati cu sufletul la gura la depasiri in viteza. Eu am cablu TV de la RCS-RDS, iar RTL e in grila de programe. Astfel pot sa vad Marele Circ de la mine din sufragerie, relaxat, cu o bere in mana.

O alta varianta este reprezentata de Liberty Media care a confirmat lansarea unui serviciu prin care va transmite in direct pe internet toate cursele unui sezon competitional.
Noul serviciu se va numi F1 TV Pro si va include in afara de cursa principala si transmisiuni in direct de la antrenamente si calificari. O sa aveti imagini live si de la conferintele de presa. Romania se afla pe lista tarilor in care serviciul va fi disponibil, iar pretul va fi cel putin 30 de lei pe luna.

Comentarii