Roberto Carlos zice ca Neymar nu va castiga Balonul de Aur atat timp cat CR7 si Messi sunt in forma


Cristiano Ronaldo are 33 de ani, Messi va implini 31 de ani pe 24 Iunie, iar Neymar are 26 de ani. Sa zicem ca CR7 va mai juca 3 ani, iar Messi inca vreo 3 sau 4 ani dupa ce se va retrage Cristiano Ronaldo. Roberto Carlos zice ca Neymar nu va castiga Balonul de Aur atat timp cat CR7 si Messi sunt in forma.
CR7 are un corp atletic si acum si cred ca va face fata nivelului inalt inca o perioada mare de timp, iar Messi poate juca mai retras, la fel cu a facut Pirlo pe finalul carierei.
Neymar va castiga campionatul din Franta, dar in Champions League nu mai are nicio sansa. Poate doar daca Brazilia va castiga Cupa Mondiala din acest an, lui Neymar ii vor creste sansele la Balonul de Aur, dar la felul in care joaca Spania sau Germania, nu ii vad bine pe jucatorii lui Leonardo Bacchi zis Tite. Dar daca Messi va castiga campionatul si cupa in Spania, plus Champions League, atunci piticul atomic are asigurat Balonul de Aur.

Marea problema a lui Neymar este ca joaca in Franta. In Spania, avea cel putin 2 echipe puternice de infruntat: Real Madrid si Atletico, in afara de echipele din Champions League. Iar in Ligue 1 nu cred ca exista echipa solida la nivelul lui Atletico Madrid. Neymar nu este cel mai bun marcator nici macar in Franta. Nu am nimic de impartit cu Neymar, nu ma intelegeti gresit. Dar cred ca a gresit ca s-a dus la PSG, iar principalul motiv a fost reprezentat de bani.
Si chiar daca Messi si CR7 se vor retrage, vin alti jucatori buni din urma cum ar fi Salah, Kane, Suarez, De Bruyne.

Apropo de Messi si Cristiano Ronaldo. Se zicea de Federer in 2016 cand avea 35 ca nu mai poate fi jucatorul emblema din ultimii ani. Si stiti prea bine ce a facut elvetianul in 2017. I-a batut pe lupii tineri din tenis de le-a sunat apa in cap. Federer a castigat deja Turneul din Australia in 2018 unde l-a invins pe Cilic in finala cu scorul 6-2 6-7(5) 6-3 3-6 6-1. Elvetianul a ajuns la 20 de turnee de Mare Slem castigate.





Comentarii