Stiri din Champions League

Azi o sa scriu cateva informatii scurte din Champions League preluate de pe siteurile mari de fotbal international. In luna februarie, cand femeile asteapta flori si cadouri pentru ca e Luna Indragostitilor, fotbalul spectacol se intoarce in forta.

1. Echipele din Anglia joaca fotbal de clasa in Liga Campionilor in acest sezon. Liverpool a distrus-o pe Porto cu scorul de 5-0, iar Mo Salah a fost implicat in 40 goluri in 36 de meciuri pentru Liverpool. Mo Salah are 30 de goluri si 10 pase de gol pana acum.
2. In poza de mai jos aveti topul celor mai buni marcatori din acest sezon in Champions League. In afara de cei aflati in poza, Mane si Salah au si cate 6 goluri marcate in Liga Campionilor.
Sursa poza Telegraph Football Twitter

3. Singura infrangere a echipei PSG cu 3-1 in deplasare in cupele europene a fost Martie 1993 si tot impotriva Realului. PSG s-a calificat atunci pentru ca a castigat cu scorul de 4-1 pe teren propriu. Dar ca PSG sa castige in retur, in acest sezon impotriva Realului, ar trebui ca atacantii sa nu mai rateze asa mult si sa nu mai foloseasca tineri fara experienta in aparare impotriva unei echipe care a castigat Champions League 2 ani la rand.
4. Higuaín e suparat dupa ce suporterii lui Juventus sunt dezamagiti de scorul 2-2 din prima mansa din Liga Campionilor. Higuaín a declarat: Cat de usor este sa vorbesti stand pe fotoliul de acasa si sa te uiti la meci. La 2-0 totul perfect, la 2-2 opinia suporterilor s-a schimbat. Mergem la Londra sa ne calificam.

5. Dybala se pare ca si-a revenit dupa accidentare si va juca in a partida impotriva echipei Tottenham. Ma bucur pentru ca nu va exista nicio scuza din partea ambelor echipe pentru ca vor avea cei mai buni jucatori la dispozitie. Juventus a avut mari probleme in a mentine posesia primul meci impotriva echipei Tottenham. Iar Dybala e un jucator care stie sa tina de minge cum a fost Cassano, sa elimine jucatori adversi si are viteza pentru faze de contra-atac.

6. Tottenham a jucat aproape perfect dupa minutul 25 impotriva echipei Juventus. Echipa din Anglia a facut un presing sus care a deranjat atacul pozitional al italienilor. Principala problema a lui Juventus a aparut la mijlocul terenului unde au fost dominati de englezi. Iar Mandzukic si Higuain nu sunt jucatori de contra-atac cu viteza foarte mare ca sa te bazezi pe ei. Tottenham a infruntat pana acum 4 echipe de top in Champions League si a scapat fara nicio infrangere. Iar din aceste 4 echipe fac parte Real Madrid, Borussia Dortmund sau Juventus.

Comentarii