FC Barcelona il va transfera pe Griezmann de la Atletico Madrid


FC Barcelona va plati clauza de reziliere in valoare de 100 de milioane de euro lui Atletico Madrid si il va transfera pe Griezmann in vara. Stirea a aparut pe mai multe siteuri ca: talksport.com, goal.com, thesun.co.uk si barcablaugranes.com. Jucatorul si echipa catalana au ajuns la un acord privind contractul de jucator profesionist de fotbal. Este o pierdere importanta pentru Atletico. Barcelona isi slabeste adversara directa si transfera un atacant care joaca de ceva timp si cu rezultate notabile in La Liga din Spania. Atletico Madrid e posibil sa il piarda in vara si pe Oblak. Echipa condusa de Simeone l-a trimis pe Carrasco in China la echipa Dalian Yifang, iar multi jucatori imbatranesc ca Juanfran, Filipe Luis, Godin, Gabi. Carrasco a fost transferat de la AS Monaco in vara lui 2015 si a marcat 23 goluri in 124 de aparitii.

Acum, cu acest transfer, echipa catalana are 4 atacanti de top pe 3 posturi. Dar Barca se va bate pentru orice trofeu si va avea un sezon lung. Coutinho va ramane in mijloc si in timp ii va lua locul lui Iniesta. Transferul lui Griezmann nu este doar pentru sezonul viitor, ci pentru urmatorii 5 sau 8 ani. Dembele inca nu e la forma lui maxima, iar Suarez nu o sa joace fotbal pana la 50 de ani. Asa ca mai bine aduci jucatori de valoare din timp si iti asiguri spatele.
Busquets si Rakatic au 29 de ani. Suarez si Iniesta au peste 30 de ani. Dembele, Coutinho si Griezmann se adapteaza repede si pot juca pe aproape orice post, in afara de fundasi. Iar faza defensiva practicata de Griezmann ani de zile la Atletico o va ajuta pe Barcelona in viitor, atunci cand va fi nevoie.

Cred ca Messi va juca in urmatorii ani ca Pirlo. Undeva in mijloc unde va pasa perfect catre atacantii Barcelonei si va executa majoritatea loviturilor libere.
Dar orice asezare tactica va folosi echipa catalana in viitor, chiar are jucatori care pot face diferenta in fata oricarui adversar.




Comentarii