Ponturi pariuri sportive


M-am combinat acum vreo 2 saptamani cu o bruneta. E de viata, are umor, arata bine. Si intr-o zi imi trimite pe Whatsapp un bilet la pariuri cu vreo 7 meciuri pe el. Femeie juca si la pariuri de ceva timp. Sunt foarte putine femei care joaca la pariuri in mediul online sau la casele de pariuri din cartiere. Cred ca am vazut un studiu in care se specifica ca doar 2% din toti pariorii din intreaga lume sunt de sex feminin. Si i-am explicat sa joace mai putine meciuri pe bilet, maxim 4 si sa evite pariurile pe victorie. Sa joace pe goluri marcate pentru ca acolo are sanse mai mari de reusita. Nu stiu daca s-a lipit de ea unul din sfaturile mele, dar cred ca ai sanse sa castigi daca pariezi pe fotbal doar daca pui un singur meci pe bilet. Apoi m-a intrebat femeia daca stiu niste ponturi pariuri de unde sa se inspire? I-am recomandat cateva siteuri de la noi din tara si cateva in limba engleza pe care le urmaresc de cativa ani.

Multi se bat cu pumnul in piept si spun ca ofera ponturi pariuri sigure, ca ei sunt cei mai tari din aceasta lumea a gamblingului, ca nimeni nu reuseste sa castige la pariuri ca ei. Dar adevarul nu e chiar asa. Sunt siteuri care la inceput dau ponturi bune, apoi se pierd pe parcurs. Altii, care ofera ponturi pariuri azi, nu iti arata statistica pe ultimele 6 luni. De aceea cred ca e bine ca totul sa fie transparent pentru siteurile care ofera biletul zilei sau pontul zilei. Altfel se pierde increderea oamenilor in siteul respectiv.
Exista si siteuri serioase pe aceasta nisa. Sunt administrate de pariori cu vechime care ofera ponturi pariuri sportive cu sanse reale de reusita. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti siteul care se potriveste stilului vostru de a paria.

Se pot face bani din pariuri daca stiti cum sa gestionati pierderile, dar si castigurile. Daca sunteti inspirat in alegerea meciurilor, daca nu pariati toti banii alocati pentru pariuri, daca nu pariati pe campionate de fotbal mai putin cunoscute, daca nu riscati banii pe meciurile in cupe si asa mai departe.

Comentarii