Pariorul roman si biletele multe


Am iesit in cartier si m-am intalnit cu 4 prieteni care erau in fata blocului. Toti urmareau rezultatele live. Era sambata seara si erau partide de fotbal care se jucau la aceeasi ora in multe campionate din Europa. Si il vad pe unul din ei cum arunca biletul la pariuri. Era o surpriza in campionatul din Germania si prietenul meu a ales chiar acel meci. Si mergem toti sa mai punem bilete la pariuri pentru ca mai erau destule meciuri de fotbal care incepeau de la ora 21. Si am pariat si eu 5 meciuri cu peste 2,5 goluri sau 3+ goluri. Si am prins 3 din 5. M-a scos Napoli - Inter care s-a terminat 0-0 si inca un meci din campionatul Frantei. Si atunci mi-am amintit ca e e bine sa joci cat mai putine pronosticuri pe un bilet la pariuri. Iar acum in meciul online gasesti mereu ponturi bune, asa cum sunt prezentate pe siteuri specifice cum ar fi biletul zilei fotbal pe pariori.ro

Am vorbit cu niste specialisti in pariuri online care au lucrat pentru o casa de pariuri foarte cunoscuta si imi spuneau ca daca cineva pune mai mult de 4 meciuri pe bilet, sansele de castig scad vazand cu ochii. De aceea unele siteuri ofera gratis biletul-zilei cu un singur meci pe bilet sau cu maxim 3.
Alte siteuri ofera pariul zilei cu 20 sau chiar mai multe evenimente pe bilet. Astea chiar nu au nicio sansa, desi sunt pe stilul romanilor care nu mai vorbesc de cate meciuri sunt pe bilet, ci cat are lungime biletul. Daca depaseste 100 cm atunci e un bilet standard al oamenilor care pariaza la casele de pariuri de la colt de strada. Un bilet are sanse mari daca are doar 2 sau 3 evenimente si niste cote bune. Ar fi bine sa nu va uitati la cote inainte sa pariati. Pentru ca aceste cote va influenteaza in mod deciziv alegerea facuta. Multi aleg cota mai mare, chiar daca are sanse mari sa nu iasa acel pont.

Si inca ceva care este foarte important. Din pariuri nu se imbogateste nimeni. Trebuie sa le priviti ca pe o distractie si niciodata sa nu devina un viciu.

Comentarii