Tipuri de pariuri online


Sunt milioane de pariori in intreaga lume care au diferite stiluri de a paria. Dar in acest articol o sa ma refer strict la pariorii romani. Cel care pariaza la casa de pariuri de la colt de strada este cel care pune niste sume mici pe niste bilete foarte lungi. Si viseaza sa se imbogateasca peste noapte ca in filme. La astia am vazut bilete la pariuri de peste 1 metru lungime. Apoi sunt pariorii online care sunt un pic mai organizati. Acestia joaca la pariuri online maxim 4 meciuri pe bilet, iar unii chiar un singur meci pe bilet, dar pe o suma mare. Dar pentru a castiga la pariuri sportive online trebuie sa intri pe siteuri de statistica, siteuri specializate in anuntarea jucatorilor accidentati si cand vor reveni acestia, siteuri care prezinta toate meciurile dintre cele 2 echipe si asa mai departe. Iar unul dintre aceste siteuri cu informatii la zi este https://www.pariori.ro.

Alte siteuri ofera pariul zilei sau biletul zilei, dar multe dintre ele nu sunt de incredere. Nu exista padure fara uscaturi si asa e si in lumea pariurilor online. Imi plac acele siteuri care au statistica pe cel putin 1 an ca sa pot vedea ce s-a intamplat in ultimele luni cu ponturile oferite. Iar daca in fiecare luna, rata de succes este mare atunci inseamna ca e un site bun. Pentru ca sunt specialisti in pariul zilei care au 2 luni bune si mai apoi sa greseasca in alegerea ponturilor timp de 6 luni la rand. Voi decideti care este un site bun din care sa va inspirati. Si jucati cat mai putine meciuri pe bilet. Asta e singura cale de castig pe termen lung.

Daca vreti sa jucati pe goluri marcate sunt cateva campionate unde se marcheaza destul de des. In Germania, Olanda sau Belgia ambele echipe inscriu des si sansele de acastiga cu peste 2,5 goluri sunt foarte mari. Chiar si campionatul din Italia s-a schimbat in bine. In trecut, italienii spuneau ca scorul de 0-0 este perfect. Pentru ca asta inseamna ca nicio echipa nu a gresit. Dar acum se joaca un fotbal spectaculos in Serie A cu multe goluri si faze de poarta.

Comentarii