Ponturi propuse de Pariuri.com pentru cele mai tari meciuri din weekend


Dupa pauza competitionala de aproximativ 2 saptamani, timp in care au evoluat nationalele in cadrul grupelor de calificare pentru Mondialul din Rusia 2018, revin in prim plan meciurile din cele mai populare campionate europene. Meciurile de top raman tot cele din Premier League, campionatul englez de fotbal fiind cel mai urmarit in intreaga lume. Pe langa acest campionat, tipsterii Pariuri.com iti prezinta mai jos ponturi interesante din alte competitii populare precum Bundesliga, La Liga, Ligue, Serie A si Liga 1 Romania.

Metz vs PSG
Incepem weekend-ul in forta cu un meci din Ligue 1. Avem ocazia sa ii vedem in teren la PSG in aceeasi echipa pe Neymar si Mbbape, jucatorii care au fost transferati pe niste sume astronomice de aproape 500 milioane de euro. In meciul de vineri pentru oaspeti nu vor putea evolua Lucas,Di Maria si Veratti, ultimul datorita unei suspendari. PSG a avut un inceput de campionat fara emotii, acumuland maximul de puncte in primele 4 etape.
De-asemenea parizienii au marcat nu mai putin de 14 goluri, Neymar si Cavani fiind principalii marcatori ai PSG-ului. Este o lupta stransa la titlu acolo unde Monaco nu a facut inca vreun pas gresit, asa ca PSG trebuie sa castige in aceasta seara in fata ultimei clasate. Metz a pierdut ultimele 6 meciuri directe cu PSG, in ultimele 2 confruntari de pe teren propriu fiind inscrise 5 goluri pe meci. Pronosticul tipsterilor Pariuri.com pentru acest meci este: Victorie PSG si peste 2.5 goluri.

Manchester City vs Liverpool
Si in acest sezon avem parte de un campionat in Premier League foarte echilibrat la inceput de sezon in care primele 6 formatii favorite la titlu sunt despartite doar de 3 puncte. Este adevarat ca suntem doar la inceput de sezon, insa acum cine reuseste sa se desprinda de pluton va avea prima sansa la titlu. Dupa primele 3 etape United a acumulat maximul de puncte, in timp ce rivala din oras a reusit sa acumuleze 7 puncte la fel ca si rivala din weekend.
Este derby-ul etapei cu numarul 4 din Premier League si am putea spune ca vom avea parte de un joc foarte echilibrat in care e foarte greu de dedus cine porneste cu prima sansa. Casele de pariuri o dau ca favorita pe Manchester City insa si Liverpool are un lot valoros si sa nu uitam ca Klopp este un antrenor surprinzator de fiecare data in meciurile cu miza mare. Liverpool are un moral foarte bun dupa meciul spectaculos acasa cu Arsenal, in timp ce City a castigat la limita in deplasarea de la Bournemouth. Cetatenii asteapta o victorie pe teren propriu cu Liverpool din 2014. Ne asteptam la un joc spectaculos si tipsterii PARIURI.COM mizeaza pe un meci cu peste 2.5 goluri chiar daca in ultimele 2 confruntari directe s-au marcat doar 3 goluri.

Hoffenheim vs Bayern Munich
In Germania, cel mai important meci ales de tipsterii Pariuri.com il reprezinta deplasarea campioanei la Hoffenheim. Pare un meci destul de echilibrat la prima vedere, cei de la Hoffenheim reusind sa faca 2 meciuri bune la inceputul acestui sezon. De cealalta parte Bayern este exact cum ne-a obisnuit in ultimii ani. 2 victorii din 2 meciuri jucate si deja 3 goluri bifate de Lewandowski. Se anunta o lupta interesanta la titlu, Dortmund facand niste meciuri bune in acest inceput de sezon.
Am spus mai sus ca se anunta un meci echilibrat deoarece Bayern nu a obtinut decat 1 punct sezonul trecut cu Hoffenheim. Bavarezii au pierdut pe terenul gazdelor din aceasta seara si au scos un rezultat de egalitate, scor 1-1 pe teren propriu. A fost una din putinele echipe care i-au pus probleme cu adevarat campioanei. Desi Hoffenheim a reusit niste rezultate bune sezonul trecut, tipsterii nostri vor merge in acest weekend pe mana bavarezilor. Pontul pentru Bundesliga este: Victorie Bayern Munich.

FC Viitorul vs FCSB
Campioana primeste vizita vicecampioanei Romaniei in derby-ul etapei cu numarul 9. Echipa antrenata de Gica Hagi nu a avut un debut de sezon asa cum ne asteptam. Se pare ca prima pozitie de la finele sezonului trecut i-au facut pe jucatorii Viitorului sa isi piarda concentrarea. Bineinteles ca forma slaba poate fi si din cauza modificarilor avute in aceasta vara. FCSB a cumparat cei mai importanti jucatori. FCSB are o echipa foarte buna in noul sezon si depinde doar de ea sa aiba un parcurs excelent. Pana in prezent ros-albastrii nu au pierdut nici un meci chiar daca evolutiile nu au fost pe masura asteptarilor.
Viitorul a pierdut multi jucatori buni iar noul lot inca nu arata ca este o echipa inchegata si bine pregatita de un meci intensiv cu FCSB. Desi anul echipa lui Hagi a reusit sa scoata 4 puncte in Play-off, nu credem ca in meciul de sambata seara vor reusi sa mai puna aceleasi probleme la fel ca in sezonul trecut. Pontul pentru meciul dintre Viitorul si FCSB este: Victorie FCSB.

Valencia vs Atletico Madrid
Valencia primeste vizita celor de la Atletico Madrid in a treia etapa din La Liga. Este un meci interesant si probabil derby-ul acestei etape. Ambele formatii au reusit sa acumuleze 4 puncte, Valencia fiind aproape sa smulga 3 puncte cu Real Madrid etapa trecuta. Dupa un inceput greu cu Girona, Atletico si-a revenit si a marcat de 5 ori in ultima etapa. In ultimele intalniri directe, Atletico Madrid s-a impus de fiecare data, sezonul trecut reusind sa obtina toate cele 6 puncte.
De la Valencia lipsesc Vezo, Gabriel si Garay, toti fiind accidentati. S-ar putea ca Garay sau Gabriel sa se refara pana in weekend deoarece nu au suferit accidentari foarte grave. De partea cealalta Barragan este accidentat la umar in timp ce Griezmann lipseste din cauza suspendarii. In ultimele 4 intalniri directe s-a marcat in medie peste 2.5 goluri pe meci. Pontul pentru acest meci este: Ambele echipe marcheaza.

Lazio vs AC Milan
Derby-ul etapei cu numarul 3 din Serie A le aduc fata in fata pe Lazio si AC Milan, echipa readusa la viata de noua conducere. Noile transferuri de la AC Milan deja incep sa confirme, clubul milanez reusind sa marcheze de 5 ori in primele 2 meciuri. Se anunta o batalie interesanta la titlu intre AC Milan, Inter, Juventus si Napoli, asa ca orice punct este important. Lazio a remizat in prima etapa cu nou promovata Spal.
Si in sezonul trecut, desi milanezii nu au avut un lot la fel de bun ca in prezent, au reusit sa castige 4 puncte in cele doua confruntari directe cu Lazio din campionat. Lazio nu se va putea baza pe Nani si Lombardi, ambii accidentati. De partea cealalta, Bonaventura si Paletta ar putea lipsi de pe banca milanezilor datorita unor accidentari mai grave. Pronosticul pentru acest meci este: AC Milan Castiga.
Pariaza responsabil si cu moderatie!

Comentarii