Apartamente noi de vanzare Bucuresti


Stii momentul ala cand vrei sa te relaxezi cand ajungi acasa. Cand te duci in sufragerie, te intinzi pe canapeaua de piele, te uiti la televizor ca sa vezi stirile din sport si desfaci o bere rece. Si te bucuri de un gust bun, in apartamentul tau pe care l-ai cumparat cu banii jos. E foarte important sa ai proprietati. Pentru ca asa au facut bani multi familiile de milionari din intreaga lume. Ei stiu cat de important este un apartament sau o proprietate intr-o zona buna. Un bloc poate costa 2 milioane de euro acum 30 de ani, dar acum costa 25 de milioane de euro. De aceea e bine sa investesti in proprietati( apartamente, case) sau pamant in zonele apropiate de constructia de autostrazi. Cand e vorba de proprietati eu am preferat un apartament cu 3 camere. Am crescut intr-un apartament de acest fel si am avut familie numeroasa. E important sa ai multe camere si o bucatarie mare. Dormitoarele sa fie incapatoare ca sa poti sa bagi paturi duble, plus ca iti trebuie loc si pentru biblioteca in caz ca ai copii care prefera sa citeasca. Unele apartamente 3 camere au si holul destul de incapator, iar daca stii sa iti aranjezi mobila in apartament atunci va parea si mai mare.

Daca vrei o proprietate in capitala, atunci poti sa cauti apartamente 3 camere Bucuresti si o sa ai de unde sa alegi. Sunt apartamente noi de vanzare Bucuresti in multe zone bune. Conteaza sa fie pe gustul tau si sa nu depasesca bugetul pentru asa ceva. Oricum un apartament 3 camere Bucuresti este o investitie serioasa. Iar pe termen lung valoare apartamentului va creste, mai ales daca este intr-o zona buna.

Indiferent unde ai crescut, averea este importanta. Una este sa pleci la drum in viata fara nimic, fara un acoperis deasupra capului si fara bani sa poti achizitiona unul. Si alta e sa ai un apartament cu 3 camere lasat mostenire de parinti sau de bunica care te-a iubit mai mult decat orice pe lumea asta. E ca si cum ai pleca la un concurs de maraton in viata, dar cu 10 km in fata celorlalti competitori. Ai un avantaj insemnat.



Comentarii