Amenajarea livingului de catre profesionisti


Romanul se pricepe la toate si poate repara orice. Bunicul meu spunea ca un om nascut pe acest teritoriu dintre Carpati poate repara o masina doar cu o sarma si o piatra. Bineinteles ca era doar o gluma, dar noi, romanii, suntem descurcareti. Si avem si simtul umorului dezvoltat, dar asta e o alta poveste. Daca nu esti un specialist in amenajare mobilei ar fi bine sa apelezi la un specialist. Iar daca vrei sa te ocupi personal de amenajarea livingului ar fi bine sa tii cont de cateva reguli.

1. Lumina este foarte importanta mai ales daca nu ai un living mare. NU vrei ca vizitatorii tai sa nu vada pe unde calca si in plus lipsa luminii da impresia de camera mica. E bine sa te folosesti mult de lumina soarelui care este cea mai buna. Intrebati orice fotograf.
2. Cand alegi mobila living sa nu cumperi canapele foarte lungi si sa le aranjezi pana in perete. O canapea pe colt da impresia unei camere mari. Iar daca aceasta canapea de colt mai este si confortabila, atunci ai o bila alba.
3. In afara de mobilier living, trebuie sa fii atent si la covorul pe care il cumperi. Daca cumperi un covor foarte mare si livingul nu este enorm, atunci camera va deveni mica in ochii prietenilor care vin pe la tine. Un covor de dimensiuni mai mici si de calitate buna da mai bine in sufragerie. Daca ai mobila neagra, un covor alb arata bine in sufragerie.

4. Daca tot cumperi mobila living moderna sa nu transformi apoi camera in orice altceva. Adica sa fie si bucatarie si dormitor si asa mai departe. Mai trebuie sa mai pui un dus in sufragerie ca sa rada toata lumea de tine. Livingul este pentru primirea oaspetilor si atat. Daca tot cauti calitate la un pret bun pentru mobila living de la Kalenda si esti multumit de achizitia facuta sau nu transformi camera intr-un circ.
5. Renunta la obiectele vechi de mobilier. Stiu ca parintii nostri se schimba greu, dar obiectele lor si bibelourile de pe vremea comunismului trebuie sa dispara din living. Casa ta trebuie sa fie curata, moderna si bine aranjata.

Comentarii