Transferuri si zvonuri din sportul rege


Transferuri si zvonuri din sportul rege

1. Aubameyang ar fi semnat cu PSG. Borussia Dortmund a primit 70 milioane de euro pentru acest jucator. Aceasta stire a aparut pe fr.yahoo.com
Sunt curios cum se va intelege cu celalalt atacant de top de la PSG - Cavani.
2. Arsene Wenger a semnat pe inca 2 ani prelungirea de contract cu Arsenal. Multi dintre suporterii acestei echipe nu il mai doreau pentru ca il considerau depasit de jocul prestat de alte echipe in ultimii ani.
3. Cei mai buni marcatori din campionatele puternice din Europa nu garanteaza castigarea titlului. Exemple: Harry Kane, Bas Dost, Cavani, Dzeko, Aubameyang si Lionel Messi.

4. Cea mai buna jucatoare din lume la fotbal feminin este Ada Hegerberg care le-a devansat pe mai cunoscutele Marta si Canadas Sinclair. Acest premiu a fost acordat de BBC. Ada Hegerberg are doar 21 de ani si joaca pe postul de atacant la Olympique Lyon. In trecut a jucat pentru Kolbotn si Stabæk.

5. Huddersfield este prima echipa care promoveaza in Premier League cu golaveraj pe minus. Huddersfield a inscris in Championship 56 de goluri si a primit 58.
Daca facem un clasament al ofensivei din Championship, Huddersfield se afla pe locul 14. Aceasta echipa trebuie sa schimbe ceva in atac, altfel va avea viata grea in Premier League.
6. Real Madrid a refuzat o oferta de 42 de milioane de euro de la Inter pentru James Rodriguez pentru ca jucatorul doreste sa joace la Manchester United.
7. Chelsea a primit 69 de cartonase galbene in acest sezon, dar niciun cartonas rosu, desi il are in echipa pe Costa, omul care provoaca pe toata lumea si este cel mai agresiv din lotul albastrilor. Iar Azpilicueta a fost jucatorul cu cele mai multe minute jucate ca titular de la Chelsea. Alte date statistice in videoclipul de mai jos.

Comentarii