Incaltaminte barbati


In sfarsit a iesit soarele in orasul meu natal dupa 2 saptamani in care a plouat non-stop si a fost o vreme rea. Dar norii s-au imprastiat si rezele calduroase imi invadeaza apartamentul si blocurile gri din cartierul meu. Una dintre regulile de respectat atunci cand iesi in oras si afara ploua cu galeata este sa nu te incalti cu adidasi albi si de panza. Pentru ca o sa ajungi la destinatie fleasca si cu incaltamintea plina de noroi. Nu mai zic ca daca ai norocul sa te stropeasca o masina care trece in viteza atunci ai o zi ghinionista. O alta regula nescrisa cand vine vorba despre incaltamintea la barbati este ca niciodata sa nu purtati sosete la sandale, indiferent ca e vara sau toamna. Asa ceva nu se face. Dar daca sunteti in cautare de asa ceva, mai ales in culori deschise, atunci gasiti sandale pentru barbati de la Kalapod la preturi bune.

Sunt zeci de modele de sandale de barbati pe piata online si aveti de unde alege. Iar unele sandale barbati sunt comode pe timpul verii atunci cand toata lumea transpira si decat sa porti papuci si bermude si sa iesi asa in oras, e mult mai bine sa iti cumperi niste sandale pentru barbati de la Kalapod. Piciorul sta aerisit si daca mai stai si la terasa la umbra, unde bate usor vantul si esti ferit de soare, bei o bere sau o limonada cu miere si lamaie sau chiar o cafea, atunci anotimpul calduros parca trece mai repede. Gasiti mai multe sfaturi pe acest site sau pe altele asemanatoare.

Eu sunt friguros din fire, am circulatia proasta la picioare si iarna nu o suport. Anotimpul meu preferat ramane vara indiferent ce imi spuneti voi si nu imi place cand aud ca va vaitati ca e prea cald. Imi place sa ma bronzez, sa stau la terase, sa inot in mare sau sa citez seara la umbra unui copac batran, acasa la mine in curte. Sa ascult muzica si sa beau ceva rece, sa ma joc cu cainele meu Magic(multa lume zambeste strengareste cand ii aude numele) sa ma plimb prin padurile racoroase in cautare de mure sau de ciuperci, sa beau apa limpede de la un izvor, sa fac un gratar cu prietenii apropiati pe la 3 noaptea. Si nu in ultimul rand sa ma incalt lejer, ca nu vreau sa am picioarele obosite.

Comentarii