Femeile care iubesc provocarile


Se spune ca dupa forma unghiilor la femei iti poti da seama de caracterul ei si de felul ei de a fi. De exemplu femeile care prefera sa poarte unghii lungi cu varful ascutit se considera foarte sexy, iubesc provocarile si isi doresc sa fie mereu in ton cu moda. Cele care au unchile taiate la baza buricelor degetelor sunt femei care sunt sensibile, ce iubesc lucrurile dragute. Dar indiferent ce fel unghii ai, lungi sau scurte, o sa ai nevoie de gel camuflaj care acopera bine.

Pentru foarte multi barbati, mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei si un factor esential in definirea acesteia. Asa cum spune un vechi proverb chinezesc, "orice calatorie incepe cu primul pas!". In cazul nostru, acest prim pas il constituie ingrijirea corespunzatoare a unghiilor.
Ideal ar fi sa faci acest lucru la un salon specializat, unde poti beneficia de tratamentul optim. Specialistii dein acest domeniu ne spun ca unghia naturala poate fi ingrijita prin aplicarea unui strat protector de geluri uv, rasina acrilica sau cheratina. De asemenea, poti opta pentru o masca de regenerare a unghiei (credeai ca numai tenul beneficiaza de asemenea rasfat?). Masca se mentine timp de 10-15 minute, iar dupa indepartarea ei, unghia este revigorata si pregatita pentru "machiaj"! Sunt preturi diferite pentru gel camuflaj, dar ar fi bine sa vorbiti cu prietenele voastre apropiate despre cele mai bune produse din domeniu sau sa intrebati un specialist.

Unghiile pot fi ingrijite si acasa - nu ai nevoie decat de cateva minute libere, de doua-trei ori pe saptamana si sa ai in apropiere niste geluri uv camuflaj. Intr-un bol, amesteca 3-4 lingurite de ulei cald de masline, cu o jumatate de lingurita de zeama de lamaie. Inmoaie unghiile si mentine-le aproximativ 10 minute, iar dupa aceea aplica un strat de lac protector. Rezultatele vor fi vizibile in cateva zile si o sa fii multumita de manichiura ta. Orice detaliu conteaza la o femeie. De la hainele curate, de la parul ingrijit si vopsit fara fire rebele, de la manichiura perfecta pana la imbracamintea sexy, la parfumul scump care e recomandat pe timp de vara si bunul simt atunci cand iesi in oras.

Comentarii