Un telefon mobil pentru fiecare


Ne dorim tot ce e mai bun in viata. O familie in care toata lumea se intelege si nu sunt certuri in fiecare zi, bani de cheltuiala ca sa ne facem toate poftele, sanatate pentru ca daca esti bolnav nu mai esti bun de nimic, prieteni apropiati cu care sa te distrezi cat mai des, liniste sufleteasca si ganduri pozitive, carti pe care sa le citesti si sa iti imbogatesti vocabularul, mancare de calitate, sa nu stai inconjurat de opameni pesimisti si care vad doar raul din aceasta lume si multe altele. Dar ca sa ai o viata perfecta iti trebuie si ultimul model de laptop, televizor cu led sau telefon mobil de top. Sunt zeci de modele de telefoane la magazinele de la colt de strada sau in mediul online si daca nu stiti exact ce va doriti cautati pe google preturi telefoane mobile Asus.
Pretul unui model Asus telefon difera in functie de necesitatile voastre. Sunt telefoane mobile Asus cu preturi de cateva sute de lei pana la peste 2.700 de lei, asa ca aveti de unde alege.

Unul dintre preferatele mele este Asus Zenfone. Dispune de un ecran de 5.2" cu o rezolutie Full HD si protectie Corning Gorilla Glass 3.
Mai mult, telefonul este dotat cu un procesor cu 8 nuclee de 2.0 GHz si un procesor grafic Adreno 506, ceea ce il face potrivit pentru o gama larga de aplicatii. Memoria RAM de 3GB asigura o buna rulare a acestor aplicatii.
Aveti la dispozitie o camera principala de 16 megapixeli cu blitz dual-LED si o camera frontala de 8 megapixeli. Inregistrarea se realizeaza la o calitate de 1080p @ 30fps. Toate informatiile depre acest model de telefon le gasiti aici. Pretul acestui mobil este de 1500 de lei, dar pe termen lung isi va amortiza investitia.

Daca ai afaceri prin Romania sau in afara tarii si esti un om important nu te poti prezenta la o intalnire cu niste investitori cu o masina veche si cu un telefon total depasit. Conteaza cum te imbraci, cum vorbesti, dar si ce telefon scoti din buzunar atunci cand vrei sa deschizi un email sau sa trimiti niste date importante asociatilor tai.

Comentarii