Chelsea vs Manchester City sau Conte vs Pep Guardiola

În seara asta, în Premier League, se întâlnesc 2 echipe cu stiluri diferite. Chelsea care joacă cu 3 fundași, dar cu o linie impresionantă de mijlocași în care se ramarca Kante care acoperă 90% din teren și Manchester City, echipa cu o posesie de invidiat și cu un Aguero în mare formă.
Chelsea a călcat greșit în weekend când a fost învinsă acasă de Crystal Palace. Până la acest meci, Chelsea juca perfect pe teren propriu pentru că avea 13 victorii la rând în toate competițiile. Titlul de campioană în Premier League nu mai pare doar o plimbare în parc. Totuși, clubul de fotbal de pe locul 2, Tottenham este la 7 puncte de primul loc. Dar echipa condusă de Conte nu va avea un meci ușor în seara asta cu Manchester City și nimeni nu îi garantează cele 3 puncte.

Așa cum se vede în poza de mai jos, Chelsea nu a primit niciun gol în perioada 1 Octombrie-20 Noiembrie 2016, iar asta demonstrează o apărarea beton. În 2017 lucrurile s-au schimbat total. Echipa lui Conte primește gol cam des și de la adversari mult mai slab cotați.

Sursa Twitter Bleacher Report

Iar, Aguero, atacantul lui Manchester City este în formă maximă. A marcat de 3 ori în ultimele 4 meciuri din Premier League. Iar Raheem Sterling, Leroy Sane, David Silva și Kevin De Bruyne au arătat o formă bună în ultimele partide de fotbal.

Echipe probabile
Chelsea - Courtois; Azpilicueta, Luiz, Cahill; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Costa, Pedro

Manchester City - Caballero, Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy, Fernandinho, Sterling, De Bruyne, Silva, Sane, Aguero

Meci - Chelsea vs Manchester City
Competitie - Premier League
Pont pariuri - Marcheaza ambele echipe cota 1,60

Comentarii

  1. Chelsea 2 - 1 Manchester City rezultat final, iar pariul propus a fost de nota 10.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu