Interfon audio pentru bloc


Stau intr-un bloc construit dupa anii 80, la scurt timp dupa cutremurul din 1977. Deci, e un bloc sigur din multe puncte de vedere. Dar din pacate nu este populat de oameni gospodari. Liftul nu merge de 10 ani, iar pana anul trecut nici nu aveam interfon audio in bloc. E un bloc cu 10 nivele asa ca astia de la ultimele etaje urca zeci de scari ca sa ajunga acasa. Insa una din probleme a fost rezolvata anul trecut. Am intrat pe net si am cautat calculator pret interfoane, am pus toti vecinii din bloc bani ai am instalat un interfon video. Astfel, am mai facut un pas inainte pe scara civilizatiei. Anul asta facem eforturi sa reparam liftul, s-au platit niste bani si sper ca lumea care are o varsta de peste 50 de ani sa nu mai urce scari zilnic.

Daca nu aveti asa ceva intalat la casa sau la bloc nu mai stati pe ganduri. Cautati pe internet sau intrebati lumea care are interfon pret si o sa va faceti o idee despre bugetul care trebuie alocat pentru asa ceva. E bine sa stii cine vine la tine inainte sa bata la usa indiferent daca e o ruda, cei de la recuperari datorii, politia comunitara, amanta, verisoara de la tara sau parintii care se gandesc sa iti faca o vizita atunci cand esti cu una in pat. In acest fel ai timp sa aranjezi un pic lucrurile prin casa. Sa castigi timp, sa iti asiguri la un anumit nivel siguranta, asta poate face un interfon bloc pret.

In plus va recomand sa puteti in casa interfoane cu posibilitatea de MUTE! Adica sa dati pe silentios interfonul daca niste copii au chef de glume proaste pe la 1 noaptea atunci cand tu ai chef sa dormi dupa o zi plina de stres. Iar tipatul la ei nu ajuta cu nimic. Mai rau ii intarata pe dracii astia mici care iti vor face noaptea alba. Dar daca dai interfonul pe silontios vor suna aia mici pana dimineata si nimeni nu te va mai deranja. Siguranta este foarte importanta atunci cand e vorba de familia ta, viata ta, bunurile tale personale. Un interfon e un mic obstacol in fata hotilor de apartamente.

Comentarii