Vata minerala bazaltica


Mai sunt vreo 2 saptamani si scapam de iarna asta care care chiar a reusit sa bage frigul in oasele noastre pentru ca au fost nopti cu temperaturi de -22 de grade. Iar daca stai la casa sau la bloc e foarte important sa tii caldura cat mai mult in interior, iar izolarea pe exterior este foarte importanta. Vata minerala bazaltica de la eMenatwork este utilizata pentru termoizolarea fatadelor atat la cladiri noi cat si la reabilitarea cladirilor vechi. Cele mai importante avantaje in achizitionarea de vata minerala pentru cladiri il reprezinta izolatie termica performanta si protectia impotriva focului. Am un amic care sta si iarna in casa in pantalnoi scurti si in tricou. Atunci cand iese la o tigara la el pe balcon, nu se imbraca gros si iese tot in pantaloni scurti. Omul e rezistent la frig. Nu e cazul meu. Eu dorm imbracat gros chiar daca sunt 26 de grade in casa. Iar izolarea apartamentului m-a ajutat enorm.

Acum sa vorbim despre foc si despre rezistenta acestui produs - vata minerala bazaltica la flacarile care mistuie tot in calea lor. Stiti foarte bine ce s-a intamplat la clubul Colectiv acum un an sau ce s-a intamplat la Bamboo acum cateva luni. Focul distruge tot in calea lui si daca nu il respecti si nu faci tot ce depinde de tine sa eviti asemenea surprize neplacute inseamna ca traiesti pe alta lume. Cauta pe net vata bazaltica pret si o sa fii protejat impotriva focului.

O alta calitate a vatei minerale este ca poate reduce zgomotul din exterior. Sunt masini de pustani care merg noaptea cu viteza, cu muzica data la maxim. Si indiferent ce muzica asculat de la rock, rap sau manele, tot o sa fii deranjat daca vrei sa te odihnesti linistit. Sunt tiruri care cara marfa si circula mai mult noaptea care fac zgomot infernal. Iar cel mai neplacut este atunci cand sa vrei sa dormi dupa o zi de munca in care ai fost stresat foarte mult. Si cum ai pus capul pe perna si zambesti relaxat ca in sfarsit poti sa visezi ceva frumos, se aude de afara o masina de tonaj care circula cu viteza mare. Sunt in mediul online preturi diferite pentru vata bazaltica, dar indiferent de pretul pe care il alegeti merita sa investiti in asa ceva.

Comentarii