Sufragerie moderna


Anul trecut, prin toamna, am vrut sa schimb ceva in viata mea. Am reusit sa nu mai beau suc fara acid cateva luni la rand, iar acum deja m-am obisnuit sa bea doar apa plata sau bere. Apoi am vrut sa mananc dulciuri mai putin si asta nu pentru ca as avea probleme cu greutatea, ci mai mult pentru ca nu e sanatos. Chair daca fac sport de 4 sau 5 ori pe saptamaba, zaharul nu este bun pentru corp mai ales in cantitati mari. Si am mai vrut sa imi renovez apartamentul si am inceput cu sufrageria pentru ca am vrut sa iau fiecare camera in parte. Am inceput sa caut la magazinele de mobile dar si in mediul online mobilier modern pentru living si am gasit cateva solutii bune pentru gusturile mele. Dar doream mai multe obiecte de mobila intr-o sufragerie moderna asa ca am apelat la un specialist care sa imi faca pe plac. Si am cazut de acord ca e mai bine sa fac mobila la comanda Constanta sau mobilier la comanda Bucuresti decat sa imi cumpar de la anumite magazine.

Si usor, usor ne-am apucat de treaba. Si pentru ca imi doream un living modern, pentru spatiul comun al familiei, designerul s-a gândit sa combine doua functiuni – camera de zi cu loc de sedere pe canapea si sufragerie, adica loc de luat masa,in conditiile in care bucataria era mica si ingusta si nu permitea un loc de sedere in jurul unui mese. A ales mobila cat mai putina, dar necesara si cu forme contemporane astfel incat spatiul sa nu devina aglomerat. Uite, canapeaua este una coltar ca sa incapa toti cei patru membri ai familiei, iar masutele le-a ales din sticla pentru ca transparenta lor nu optureaza spatiul. Aproape ca nu se vad. A marcat locul cu o mica carpeta în loc de covor, care ar fi facut ca incaperea sa para mult mai mica. In loc de biblioteca a pevazut un raft la nivelul tavanului pe care incap mult carti, mai multe decat ai crede, iar raftul se continua cu un corp simplu situat intre usile interioare. Acum, ca efect decorativ de mare impact sunt fototapetele. Motivul ales, cel cu copaci, face ca incaperea sa para mai spatioasa si luminoasa pentru ca iti da senzatia de ferestre. In dreptul mesei de sufragerie a fost montat un lambriu care seamana cu un dulap, dar care marcheaza locul si continua culoarea parchetului si la nivelul peretelui incalzind atmosfera micului living. Acum parca vorbim altfel, iar prietenii cand vin pe la mine se simt foarte bine.

Daca tot faceti renovari in casa sau apartament, nu va zgarciti la bani si alegeti mobila living moderna. Cel mai mult timp il petreceti in casa, asa ca ar fi bine ca totul sa fie pe gustul vostru.

Comentarii