Sexul in zilele noastre


Sexul in zilele noastre este prezent non-stop, dar in familie sau in cercul de prieteni se vorbeste rar despre asa ceva. Eu am invatat despre sex mai mult de la prieteni si din relatiile pe care le-am avut cu femeile atunci cand eram doar un pusti decat de la parintii mei care au trait intr-o alta era. Atunci, pe vremea lor sa vorbesti despre sex era o rusine. Acum nu mai e cazul in epoca moderna a internetului. Cu toate acestea, multe femei s-au vazut nevoite sa recunoasca faptul ca mai exista cite ceva ce nu se stie si, mai ales, nu se discuta. Intr-o lume in care informatia circula liber, cind vine vorba despre sex, legendele si „stiinta de colt de strada“ sint cele care primeaza. Oamenii „se instruiesc“ mai degraba privind filme porno decit apelind la surse autorizate. Iar rezultatul este o falsa cunoastere si nenumarate motive de complexe si frustrari. Aceste lucruri sunt valabile si cand e vorba despre fete videochat. Multi zic ca stiu despre ce e vorba, dar doar putini stiu avantajele si dezavantajele acestui mod de viata sau de a face bani.

In Romania exista videochat legal, asa ca ar fi bine sa stati relaxati din punct de vedere legal. Femeile sau barbatii pot lucra de acasa sau intr-un studio specializat inconjurati de oameni cu experienta. Nu exista o firma videochat perfecta in aceasta lume, dar decat sa lucrati de acasa fara nico idee, fara un Pc sau un laptop performant, fara lumina buna si sonorizare de top, ar fi bine sa incepeti la un studio unde lucreaza multe fete videochat. In aceasta meserie ca in oricare alta, exista oamani care fac bani multi, dar sunt si altii care nu fac asa cum visau inainte sa se apuce de spectacole erotice.

Nu toata lumea e facuta pentru asa ceva, unele femei nu au inhibitii si sunt deschise din foarte multe puncte de vedere, altele sunt mai timide sau sunt crescute in familii de conservatori, femei care se schimba greu. Asa ca atunci cand vorbim despre videochat legal ar fi bine sa stii ce vrei de la inceput si sa nu traiesti prin ochii lumii. Sexul face bine la ten, la suflet, la portofel, la atitudine, la zambetul afisat pe fata ta cateva zile la rand.

Comentarii

  1. Parerile sunt multe, insa numai cele care lucreaza in domeniu stiu cu adevarat despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sexul in zilele noastre a capatat destul d emulte forme, parca nimic nu mai este la fel si cred ca acest lucru este condus si de capacitatea societatii de a se adapta la schimbari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeile care stiu ce isi doresc de la viata si sunt constiente de avantajele pe care le ofera acest job sunt si cele care indraznesc sa lucreze in domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sexul este o necesitate in zilele noastre si nu ar trebui sa fie o rusine. Iar despre videochat,nu este pentru oricine. Doar persoanele puternice, sigure pe ele si lipsite de inhibitii pot face asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Femeile care stiu ce vor de la viata sunt femeile care accepta sa lucreze in acest job. Intradevar castiguri sunt foarte bune, dar trebuie sa fii deschisa si fara emotii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu