Conditiile la locul de munca


Indiferent unde lucrezi, la stat sau la particular, conteaza enorm de mult conditiile la locul de munca. Unele firme mari au cateva camere de relaxare unde gasesti masa de biliard, sau masute de cafea unde poti sa stai linistit sa bei un ceai sau o bautura care contine cofeina si poti sa schimbi cateva pareri si opinii intr-un moment de pauza. Un om fericit si relaxat la locul de munca va da mai mult randament pe toate planurile. Asa cum este cazul si la marea firma Teamnet unde exista masa de biliard sau masute de cafea in birourile din GreenGate. Teamnet Romania are sedii mai multe in tara noastra, dar si peste hotare si in toate aceste locatii exista camere speciale pentru relaxare pentru toti angajatii.

Chiar daca lucrezi la Teamnet international sau la alte firme de acest gen, dimineata inainte sa te apuci de treaba ar fi bine sa notezi cele mai importante sarcini de rezolvat. Nu are rost sa te apuci de 7 proiecte in acelasi timp si e bine sa le iei pe rand. Pas cu pas, asa cum zic specialistii din domeniu.
Cateodata e bine sa asculti muzica. Zgomotul din exterior facut de masini, de vecinul de la 5 care se apuca de renovat, de copii care striga non stop, mai ales acum cand vremea este frumoasa si princhindeii sunt mai mereu pe strazi te poate distrage de la munca.
Ar fi bine sa te bucuri de pauza de masa si cel mai bine e sa nu manannci al birou. Iar daca te mai duci si sa te relaxezi in camera unde exista masa de biliard, ziua parca e mai frumoasa. Si nu mai stai incruntat si cu gandul la munca sau la ce va zice seful la sfarsit de saptamana.

Zambeste in fiecare zi sau mai bine razi cu pofta. Trebuie sa existe o banda desenata, un videoclip de pe Youtube, un joc caraghios care te face sa razi cu pofta. Rasul te elibereaza si te face mai apt pentru a face fata oricaror greutati. Asta nu inseamna sa iti petreci o ora parcurgand toate sketch-urile disponibile, dar cinci minute sunt suficiente. Cei de la Teamnet au tot ce trebuie ca oamenii care lucreaza acolo sa scape de stres in anumite zile ale saptamanii.

Comentarii