Casa de pariuri Netbet si bonusul la prima depunere


Casa de pariuri Netbet a fost printre primele care au intrat in legalitate in Romania si ofera un bonus important la prima depunere. Daca va place sa jucati la ruleta sau sloturi, Netbet are oferta buna si pentru cazinou online. Exista bonus la prima depunere si acolo, dar in acest articol o sa vorbesc mai mult despre pariurile online oferite de Netbet.

Bonus Netbet la prima depunere - 100% până la 450 RON - cod bonus NETBET1
Introduci în Casierie codul bonus NETBET1
Efectuezi o depunere de 450 RON
Pariezi 450 RON pe pariuri eligibile
În momentul în care ultimul pariu a fost stabilit vei putea paria din bonus
Ai la dispoziţie 60 de zile din momentul efectuării depunerii pentru a rula 900x4=3.600 RON

Rulajul acestui bonus se face pem cota se minim 1,60 , iar pariurile online puse pe handicap asiatic sau pe sub si peste goluri marcate nu sunt acceptate la rulaj. Adica pariurile de genul peste 1,5 goluri sau sub 2,5 goluri marcate nu conteaza in rulajul bonusului. Puteti sa pariati asa si sa faceti bani pentru ca nu aveti interdictie pentru acest gen de pariuri. Dar nu conteaza pentru rulaj.

In afara de bonusul la prima depunere mai aveti cateva surprize placute oferite de casa de pariuri Netbet:

Pentru al doilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 100 RON prin utilizarea codului NETBET2.

Pentru al treilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 200 RON prin utilizarea codului NETBET3.

Pentru al patrulea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 300 RON prin utilizarea codului NETBET4.

Pentru al cincilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 450 RON prin utilizarea codului NETBET5.

Comentarii