Stiri din fotbal din acest inceput de an


Știri din fotbal din acest început de an

1. Julian Draxler a semnat cu PSG până în 2021. Draxler e tânăr și are potențial, dar dacă nu își schimbă viață extra-sportivă în bine atunci PSG a aruncat banii aiurea.
2. Patru suporteri ai lui Chelsea care nu au lăsat un tânăr de culoare să intre în metrou la Paris au fost trimiși în judecată pentru rasism.
3. Manchester United este de neînvins atunci când joacă Michael Carrick. Palmaresul echipei lui The Special One cu Michael Carrick în teren: 13 victorii și 2 egaluri.

4. Se pare că sezonul viitor echipele din Premier League vor avea fi meciuri pe 20, 23,26, 30 decembrie și 1 ianuarie 2018.
5. Axel Witsel, talentatul jucător monitorizat de multe echipe din EPL, continuă traseul firesc al lăcomiei financiare și, conform mai multor surse, a semnat cu Tianjin din China.
6. Există un canal de YouTube - uMAXit Football care este specializat pe explicarea unor tactici în fotbal, alegeri ale antrenorilor in a realiza presingul, dar și posibilitățile de a ieși din presiunea pusă de atacanții adverși. Cel mai bine este să faci presing pe fundașul lateral pentru că are foarte puține opțiuni de a pasa. Dar mult mai multe informații găsiți mai jos.

Comentarii