Vreau sa vad toate derby-urile din lume


Îmi place să fac sport, iubesc la nebunie fotbalul și practic această activitate fizică la nivel amator. Și vreau să văd toate derby-urile din lume direct de la fața locului, din tribună sau peluză, alături de ultrasii nebuni ai echipelor puternice din Europa, dar și de pe alte continente. Anul ăsta am văzut Milan - Inter și Steaua Roșie-Partizan Belgrad. La primul meci am fost cu avionul alături de alți fani nebuni ai fotbalului italian și la al doilea meci am fost cu mașina personală. La sârbi prețul la mâncare și cazare e că la noi și în afară de meciul respectiv nu prea aveți ce să vedeți pentru că această țară a fost bombardată de NATO și acum își revine ușor, ușor în plan economic și social. Dar fotbalul lor este peste al nostru.
La anul sper să ajung să văd Bayern Muchen-Borussia Dortmund și PSG-Marseille. Și poate ajung și în Turcia să văd Galatasaray-Besiktas pentru că la turci fenomenul ultras este încă în floare, față de la noi unde este în moarte clinică. Dacă și tu vrei să vezi un meci de top din Europa la anul ar fi bine să faci acum un gest: Fă o Rezervare pentru Bilete Avion la prețuri competitive.

Iar dacă îmi spuneți că nu aveți bani să vă deplasați prin Europa, nu vă cred. Pentru că un bilet de avion spre Italia nici acum de Sărbători nu e scump. Știu asta pentru că un prieten bun pleacă acolo să se distreze de Crăciun și Revelion. Iar în țările apropiate, dacă chiar nu aveți bani de bilete de avion, puteți să vă duceți cu mașina. 4 persoane pot acoperi cheltuirlile până în Serbia sau Turcia.

Mulți dintre cei bătrâni nu sunt supărați pe ce au făcut în viață lor, ci pe lucrurile pe care nu le-au făcut sau aventurile pe care nu le-au trăit, deși ar fi putut să își facă numite placeri sau nebunii. Nimeni nu va poate schimba stilul de viață. Așa că dacă aveți chef să vedeți un anumit meci de fotbal nu mai amânați pentru 2020. Faceți niște rezervări bilete de avion din timp și sprijiniți echipa voastră favorită în meciurile decisive, derby-urile adevărate, nu fotbalul din Liga 1 unde sunt mai mulți oameni de ordine decât spectatori.


Comentarii

  1. as fi tentat de un boca-river de la fata locului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam departe derbyul Boca-River pentru noi, romanii. Dar daca vreodata ajungi acolo sa faci sute de poze si sa filmezi tot. E o atmosfera superba la sud-americani.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu