Sergio Aguero a primit 4 etape de suspendare pentru cartonasul rosu primit in ultima etapa


Sergio Aguero a primit 4 etape de suspendare pentru cartonașul roșu obținut în ultima etapă împotriva lui Chelsea. În ultimele minute ale meciului, Sergio Aguero a intrat cu talpa pe tipia lui David Luiz și a iscat o incăierare generală. Fabregas se bagă ca să ajungă la Aguero, dar intervine Fernandinho. Se pare că spaniolul îi da o palmă lui Fernandinho, iar acesta din urmă îi bagă mână în gât de cel puțin 3 ori. Fernandinho primește și el cartonașul roșu.

Atacantul lui Manchester City a primit 4 etape pentru că este recidivist, iar cei din Premier League nu glumesc când e vorba de intrări periculoase.
Aguero nu va juca în următoarele meciuri: Leicester (deplasare), Watford (acasă), Arsenal (deplasare), Hull (acasă).

Aguero a mai primit un cartonaș roșu în August în acest an, atunci când l-a lovit cu cotul pe jucătorul echipei West Ham: Winston Reid. În timpul meciului arbitrul nu a fazut faza bine. Dar pe filmări s-a văzut clar, iar Comisia de Disciplină din Premier League poate dicta suspendări chiar și pe baza înregistrărilor de la un meci de fotbal.

Unii specialiști spun că Aguero a primit puține etape pentru că a fost un atac foarte violent. Iar jucători ca Evans și Cisse au primit 6 și 7 etape pentru că au scuipat unul spre altul. Se pare că scuipatul e mai periculos decât o fractură pentru că lichidul din gura jucătorilor conține microbi periculoși. Sper că mai știți de glumă.



Comentarii