Piese de schimb pentru Logan


Părinții mei sunt de modă veche. Acum 3 ani când au vrut să își cumpere mașină nouă eu i-am sfătuit să cumpere una fabricată în Germania. Dar eu au preferat să investească banii într-un Logan. Nu știu dacă mașina a fost foarte bună sau sunt ai mei norocoși, dar nu au avut probleme majoare cu acest autoturism. Și când au avut nevoie să schimbe ceva la această achiziție mai mereu au găsit repede piese ieftine Logan. Dar contează enorm de unde le cumperi pentru că sunt diferiți producători de piese Dacia Logan.

Însă anumite piese pentru Logan ieftine sunt fabricate de firme mici. Dacă într-o uzină mare, de renume, care are toate presele și matrițele controlate periodic și care primește avizele de calitate de la cele mai mari instituții de testare o să aibă un procent infim de piese problematice. Adică doar o piesă dintr-un lot de 1000 poate să prezinte defecte de fabricație sau chiar niciuna, în funcție de piese și dacă acestea pot fi verificate video sau cu senzori pe bandă finală de producție. În schimb, pentru că au prețuri mai mici, piesele de la producători necunoscuți au o rată destul de mare de piese cu defecte de fabricație. Adică dintr-un lot de 1000 de bucăți pot există 10-20% cu probleme. Însă este o marjă pe care, din pricina prețului scăzut, producătorul și-o asumă.

Așa că dacă sunteți în căutare de piese Logan auto ar fi bine să cumpărați de la producători cunoscuți și nu de la orice firmă apărută peste noapte, care este interesată doar de profitul pe termen scurt și nu de calitatea produselor. Și că în orice alt domeniu, haine, mobile, gadgeturi, telefoane mobile, prețul indică și calitatea produselor. Nu tot ce e scump e neapărat foarte bun, dar firma care produce aceste piese auto trebuie să fie o firmă serioasă pentru că altfel o să aveți o iarnă grea din toate punctele de vedere. Și încă ceva, atunci când schimbați anumite piese la mașină să vă duceți la un service auto de top și nu la vecinul de la 2 care se pricepe la toate. Calitatea trebuie să fie prezentă în viața voastră și asta e valabil și în cazul autoturismului personal.

Comentarii