Pariurile si banii de cheltuiala


Sunt 2 feluri de pariori în lumea asta-parorii amatori, cei care pariază 5 lei pe bilet și 20 meciuri și pariorii profesioniști, cei care joacă doar un singur meci pe bilet și sume mari. Dar indiferent ce fel de parior ești ar fi bine să stabilești clar ce bani sunt pentru pariuri și ce sume folosești pentru cheltuieli personale sau plata unor datorii cum ar fi mâncare, apă, lumină, întreținere, gaze sau filme, cărți. Și știu că sunt perioade în care ne descurcăm mai greu cu banii și un împrumut rapid poate rezolva problema pe termen scurt.

Acum pe piața online de la noi sunt zeci de împrumuturi rapide și ar fi bine să alegeți pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Să citiți bine termenii și condițiile unui credit pentru că unele sunt accesibile, dar altele au dobânzi mari. Dacă treceți printr-o perioadă proastă atunci când pariați ar fi bine să faceți o pauză de 2 săptămâni și să vă relaxați, fără să mai pariați deloc. Pentru că o pauză face bine și la buget și în perioada asta puteți să faceți alte activitati care să vă pot face să uitați de pariurile online. Un film bun, o vizită la părinți sau bunici, o ieșire în oraș cu băieții la bere, o cină romantică cu iubita, un meci de fotbal la sală sau câteva ore la biliard pot face bine activității voastre de a face bani pentru că vă scoate dintr-un anumit ritm de pariere. Și apoi puteți reveni iar cu forțe proaspete și vă garantez că veți fi mult mai inspirați în alegerea meciurilor.

Anumite credite online rapide vă pot ajuta dacă aveți auto-control astfel incat toate deciziile voastre sa faca portofeul gros. Indiferent cât de mult pariați și ce sume de bani aruncați pe acest viciu să nu exagerați cu datoriile. Unele credite nebancare vă pot scoate din pasa proastă pe care o aveți la pariuri, dar indiferent ce stil de joc aveți pe goluri marcate, handicap asiatic, ambele marchează, cel puțin 1 gol marcat sau la victorie e recomandat un money management pentru pariurile online sau cele de la casă de pariuri de la colț de stradă.


Comentarii